Otteluruuhkan purkaminen jatkuu tiistai-iltana Pyynikillä

20/07/2021 TamU
Otteluennakko

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue jatkaa otteluruuhkansa purkamista tiistai-iltana Pyynikin urheilukentällä. Tällä kertaa vastaan asettuu Tervakosken Pato, joka on Kanta-Hämeessä Pirkanmaata myöhempään jatkuneiden koronarajoitusten takia pelannut vasta kaksi ottelua, jotka se on molemmat hävinnyt. Viime kaudella TamU voitti ainoan kohtaamisen Pyynikillä peräti 10–0, mutta tälläkin kertaa ottelu alkaa 0–0-lukemista, eikä TamU saa selvästä ennakkosuosikin asemasta huolimatta mitään ilmaiseksi.

TamUn otteluruuhka on sikäli poikkeuksellinen, että viidentoista päivän aikana pelataan peräti viisi ottelua. Tiistain peliin tullessa otteluiden välissä on vain yksi palautumispäivä, mutta tästä eteenpäin välipäiviä on enemmän. Valmistautuminen tiistain otteluun on siis tavallisesta poikkeava, vaikka maanantai-iltana olikin yhteiset harjoitukset.

”Sunnuntain pelin jälkeen ohje kaikille oli vetää hirveä määrä ruokaa ja nestettä naamaan, jotta saa nopeasti palautumisen liikkeelle. Maanantai-iltana vähän hölkkäillään, eikä olla ollenkaan pallojen kanssa, vaan Korhosen Jussilla on vastuu että saadaan palautuminen valmiiksi”, kuvailee päävalmentaja Jukka Listenmaa tekemistä ja fysiikkvalmentajan roolia.

Kokoonpanoon on päävalmentajan mukaan odotettavissa paljon rotaatiota. Mauno Sirén on jälleen tässä pelissä käytettävissä, mutta sunnuntaina avauksessa pelannut toppari Ville Kukkanen sekä vaihdosta kentälle tullut laitahyökkääjä Panu Väliaho ovat poissa henkilökohtaisten syiden takia. Listenmaan mukaan todennäköisesti jopa kuusi avauskokoonpanon pelaajaa vaihtuu toiseen.

Vastustajasta kysyttäessä Listenmaan kertoo odottavansa puolustustaktiikkaa.

”Kyllä siellä voi jonkinlainen bussi olla odottamassa”, Listenmaa summaa. Lääkkeitä bussin purkamiseenkin löytyy. ”Otetaan pelitaitavat pelaajat keskikentän kolmikkoon, ja lisäksi juoksuvoimaiset laitapuolustajat tekemään ylivoimaa. Viime viikolla on harjoiteltu laitamurtautumista, ja se toimi mielestäni sunnuntaina aika hyvin. Jos keskusta on sumputettu, niin laidoilta se tila löytyy ja sieltä on sitten mentävä”, Listenmaa summaa.

Useimpia Padon pelaajia yhdistää pitkä historia seurassa. Mukana on useita vielä juniori-ikäisiä pelaajia, joiden koko junioripolku on kulkenut nimenomaan Tervakoskella. Lisäksi joukkueessa on myös konkaripelaajia, joista osa on edustuskelpoisia jo nuorimmassa ikämiesluokissa eli 35-vuotiaissa. Tervakosken kokoiselle paikkakunnalla Kolmonen lienee näillä eväin korkein realistinen sarjataso, ja jo sinne yltäminen on sinänsä kunnioitettava suoritus.

Tiistai-iltana nähdään, miten joukkueiden paperilla selvä tasoero näkyy käytännössä Pyynikin urheilukentällä, kun ottelu potkaistaan käyntiin tiistai-iltana klo 19.00. TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 18.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet.

Päivitä ottelupäiväsi VIP-tasolle

Liput otteluun maksavat 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä (7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset sekä Tampere Unitedin jäsenet). Lipun voi ostaa myös ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteistä. Tampereella myyntipisteet löytyvät keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

VIP-lippuja on myös myytävänä stadionin lipunmyynnissä. VIP-lipun hinta on 35 €, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat päivitettyä ottelupäiväsi VIP-tasolle 27 €:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

Palvelut stadionilla

TamUn grillipisteellä on myynnissä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä. Lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen grillinsä Pyynikille.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi kätesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Pidä 2 metrin turvavälit stadionilla sekä jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveistä on käytössä vain joka toinen. Perheenjäsenet voivat toki istua lähellä toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla.
  • Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2