20.7.2021

 
 

Otteluruuhkan purkaminen jatkuu tiistai-iltana PyynikilläTampere Unitedin miesten edustusjoukkue jatkaa otteluruuhkansa purkamista tiistai-iltana Pyynikin urheilukent√§ll√§. T√§ll√§ kertaa vastaan asettuu Tervakosken Pato, joka on Kanta-H√§meess√§ Pirkanmaata my√∂hemp√§√§n jatkuneiden koronarajoitusten takia pelannut vasta kaksi ottelua, jotka se on molemmat h√§vinnyt. Viime kaudella TamU voitti ainoan kohtaamisen Pyynikill√§ per√§ti 10‚Äď0, mutta t√§ll√§kin kertaa ottelu alkaa 0‚Äď0-lukemista, eik√§ TamU saa selv√§st√§ ennakkosuosikin asemasta huolimatta mit√§√§n ilmaiseksi.

TamUn otteluruuhka on sikäli poikkeuksellinen, että viidentoista päivän aikana pelataan peräti viisi ottelua. Tiistain peliin tullessa otteluiden välissä on vain yksi palautumispäivä, mutta tästä eteenpäin välipäiviä on enemmän. Valmistautuminen tiistain otteluun on siis tavallisesta poikkeava, vaikka maanantai-iltana olikin yhteiset harjoitukset.

”Sunnuntain pelin j√§lkeen ohje kaikille oli vet√§√§ hirve√§ m√§√§r√§ ruokaa ja nestett√§ naamaan, jotta saa nopeasti palautumisen liikkeelle. Maanantai-iltana v√§h√§n h√∂lkk√§ill√§√§n, eik√§ olla ollenkaan pallojen kanssa, vaan Korhosen Jussilla on vastuu ett√§ saadaan palautuminen valmiiksi”, kuvailee p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa tekemist√§ ja fysiikkvalmentajan roolia.

Kokoonpanoon on päävalmentajan mukaan odotettavissa paljon rotaatiota. Mauno Sirén on jälleen tässä pelissä käytettävissä, mutta sunnuntaina avauksessa pelannut toppari Ville Kukkanen sekä vaihdosta kentälle tullut laitahyökkääjä Panu Väliaho ovat poissa henkilökohtaisten syiden takia. Listenmaan mukaan todennäköisesti jopa kuusi avauskokoonpanon pelaajaa vaihtuu toiseen.

Vastustajasta kysyttäessä Listenmaan kertoo odottavansa puolustustaktiikkaa.

”Kyll√§ siell√§ voi jonkinlainen bussi olla odottamassa”, Listenmaa summaa. L√§√§kkeit√§ bussin purkamiseenkin l√∂ytyy. ”Otetaan pelitaitavat pelaajat keskikent√§n kolmikkoon, ja lis√§ksi juoksuvoimaiset laitapuolustajat tekem√§√§n ylivoimaa. Viime viikolla on harjoiteltu laitamurtautumista, ja se toimi mielest√§ni sunnuntaina aika hyvin. Jos keskusta on sumputettu, niin laidoilta se tila l√∂ytyy ja sielt√§ on sitten ment√§v√§”, Listenmaa summaa.

Useimpia Padon pelaajia yhdistää pitkä historia seurassa. Mukana on useita vielä juniori-ikäisiä pelaajia, joiden koko junioripolku on kulkenut nimenomaan Tervakoskella. Lisäksi joukkueessa on myös konkaripelaajia, joista osa on edustuskelpoisia jo nuorimmassa ikämiesluokissa eli 35-vuotiaissa. Tervakosken kokoiselle paikkakunnalla Kolmonen lienee näillä eväin korkein realistinen sarjataso, ja jo sinne yltäminen on sinänsä kunnioitettava suoritus.

Tiistai-iltana nähdään, miten joukkueiden paperilla selvä tasoero näkyy käytännössä Pyynikin urheilukentällä, kun ottelu potkaistaan käyntiin tiistai-iltana klo 19.00. TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 18.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet.

Päivitä ottelupäiväsi VIP-tasolle

Liput otteluun maksavat 8 ‚ā¨ aikuisilta ja 5 ‚ā¨ alennusryhmilt√§ (7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset sek√§ Tampere Unitedin j√§senet). Lipun voi ostaa my√∂s ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteist√§. Tampereella myyntipisteet l√∂ytyv√§t keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

VIP-lippuja on my√∂s myyt√§v√§n√§ stadionin lipunmyynniss√§. VIP-lipun hinta on 35 ‚ā¨, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat p√§ivitetty√§ ottelup√§iv√§si VIP-tasolle 27 ‚ā¨:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPiss√§ tarjotaan ennen ottelua tasokas l√§mmin ruoka. Lis√§ksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sek√§ alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

Palvelut stadionilla

TamUn grillipisteell√§ on myynniss√§ lihansy√∂jille Tapolan grillimakkaraa sek√§ kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lis√§ksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. My√∂s kannattajatuotteet ovat myynniss√§ samalla myyntipisteell√§. Lis√§ksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo j√§lleen grillins√§ Pyynikille.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi k√§tesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on k√§sihuuhdetta, mutta voit ottaa my√∂s oman pikkupullosi mukaan.
  • Pid√§ 2 metrin turvav√§lit stadionilla sek√§ jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveist√§ on k√§yt√∂ss√§ vain joka toinen. Perheenj√§senet voivat toki istua l√§hell√§ toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nen√§liinaan ja heit√§ se roskiin heti k√§yt√∂n j√§lkeen. Jos nen√§liinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyyn√§rtaipeella. Desinfioi k√§tesi.
  • Desinfioi k√§tesi my√∂s ennen grillill√§ ja muilla myyntipisteill√§ asiointia ja ruokailua. K√§sihuuhdetta on saatavilla.
  • √Ąl√§ miss√§√§n nimess√§ tule otteluun jos olet sairaana. My√∂s riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyv√§n poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!