14.5.2016

 
 

Otteluruuhka jatkuu sunnuntaina cup-ottelulla PyynikilläTampere United hakee sunnuntaina paikkaa Suomen Regions’ Cupin kolmannella kierroksella, kun H√§meenlinnan H√§rm√§ vierailee Pyynikill√§. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain reilu kaksi viikkoa sitten H√§meenlinnassa, ja tuolloin TamU otti komean 1‚Äď6 (0‚Äď3) -vierasvoiton. Otteluruuhkan my√∂t√§ TamU kuitenkin kierr√§tt√§√§ pelaajia sunnuntaina, joten tismalleen samojen joukkueiden kohtaamisesta ei ole kyse.

H√§rm√§n alkukausi on ollut melko mollivoittoinen muidenkin kuin TamU-kohtaamisen osalta. Joukkueen voittosarake n√§ytt√§√§ viiden ottelun j√§lkeen nollaa, ja tilille on kertynyt vain kolme tasapelipistett√§. Viimeksi Ilves-Kissat haki Pullerilta selv√§n 1‚Äď5 (0‚Äď1) -voiton.

TamU puolestaan on edennyt Pallo-Iiroille kärsittyä tappiota lukuun ottamatta voitosta voittoon. Erityisesti puolustus on toiminut vakuuttavasti, mutta nimenomaan sillä osastolla on kysymysmerkkejä ilmassa, kun toppari Mika Lindroos on joutunut jättämään joukkueen muutettuaan pois Tampereelta. Päävalmentaja Mikko Mäkelä ei ole suostunut paljastamaan ratkaisuaan puolustuslinjaan, ja on myös mahdollista että sunnuntaina nähdään eri ratkaisu kuin mitä on ajateltu Kolmosen otteluihin.

”H√§rk√§viikot jatkuvat ja vastassa on tuttu H√§rm√§, mutta l√§hdemme peliin ainoastaan jatkopaikka mieless√§”, toteaa p√§√§valmentaja M√§kel√§. ”Kierr√§tt√§mme koko joukkueen leveytt√§, koska meill√§ on TKT-peli alla keskiviikkona ja Loiske-peli edess√§ torstaina. On haasteellista pelata n√§in tiuhaan pelej√§ kovilla tekonurmilla pyrkien saamaan aina paras tulos ja teho irti joukkueesta.”

Ottelutapahtumasta tekee erityisen se, että Pyynkin käsityöläispanimo tuo hanansa ensimmäistä kertaa mukaan tapahtumaan. Tarjolla on uutta, Tampere Unitedin kanssa yhdessä pantua Tampereen ylpeys pale alea. Lisäksi Tampere Unitedin makkaragrillillä on tarjolla Tapolan grillimakkaraa ja myös Little Big Kitchen tuo popup-kahvilansa paikalle.

Etäkannattajille ottelusta on jälleen tarjolla suora lähetys TamU-TV:ssä. Matsi potkaistaan sunnuntaina käyntiin klo 16. Tervetuloa viihtymään Pyynikille!