Otteluruuhka jatkuu sunnuntaina cup-ottelulla Pyynikillä

14/05/2016
Otteluennakko

Tampere United hakee sunnuntaina paikkaa Suomen Regions' Cupin kolmannella kierroksella, kun Hämeenlinnan Härmä vierailee Pyynikillä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain reilu kaksi viikkoa sitten Hämeenlinnassa, ja tuolloin TamU otti komean 1–6 (0–3) -vierasvoiton. Otteluruuhkan myötä TamU kuitenkin kierrättää pelaajia sunnuntaina, joten tismalleen samojen joukkueiden kohtaamisesta ei ole kyse.

Härmän alkukausi on ollut melko mollivoittoinen muidenkin kuin TamU-kohtaamisen osalta. Joukkueen voittosarake näyttää viiden ottelun jälkeen nollaa, ja tilille on kertynyt vain kolme tasapelipistettä. Viimeksi Ilves-Kissat haki Pullerilta selvän 1–5 (0–1) -voiton.

TamU puolestaan on edennyt Pallo-Iiroille kärsittyä tappiota lukuun ottamatta voitosta voittoon. Erityisesti puolustus on toiminut vakuuttavasti, mutta nimenomaan sillä osastolla on kysymysmerkkejä ilmassa, kun toppari Mika Lindroos on joutunut jättämään joukkueen muutettuaan pois Tampereelta. Päävalmentaja Mikko Mäkelä ei ole suostunut paljastamaan ratkaisuaan puolustuslinjaan, ja on myös mahdollista että sunnuntaina nähdään eri ratkaisu kuin mitä on ajateltu Kolmosen otteluihin.

”Härkäviikot jatkuvat ja vastassa on tuttu Härmä, mutta lähdemme peliin ainoastaan jatkopaikka mielessä”, toteaa päävalmentaja Mäkelä. ”Kierrättämme koko joukkueen leveyttä, koska meillä on TKT-peli alla keskiviikkona ja Loiske-peli edessä torstaina. On haasteellista pelata näin tiuhaan pelejä kovilla tekonurmilla pyrkien saamaan aina paras tulos ja teho irti joukkueesta.”

Ottelutapahtumasta tekee erityisen se, että Pyynkin käsityöläispanimo tuo hanansa ensimmäistä kertaa mukaan tapahtumaan. Tarjolla on uutta, Tampere Unitedin kanssa yhdessä pantua Tampereen ylpeys pale alea. Lisäksi Tampere Unitedin makkaragrillillä on tarjolla Tapolan grillimakkaraa ja myös Little Big Kitchen tuo popup-kahvilansa paikalle.

Etäkannattajille ottelusta on jälleen tarjolla suora lähetys TamU-TV:ssä. Matsi potkaistaan sunnuntaina käyntiin klo 16. Tervetuloa viihtymään Pyynikille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

klo - TamU

klo - TamU naiset

klo - TamU 2