Otteluohjelmaan muutos: TP-T-vierasottelu siirtyy lauantaille ja Pyynikille

28/05/2020
Uutinen

Edustusjoukkueen vierasottelu Tampereen Peli-Tovereita vastaan siirtyy pelattavaksi Pyynikin urheilukentälle lauantaina 11.7. klo 17.00 alkaen. Alunperin ottelun pelipaikaksi oli merkitty Kaukajärven tekonurmi, jossa ei kunnollista ottelutapahtumaa ole helppo järjestää. TP-T:n aloitteesta tehty ottelusiirto antaa sinivihreälle seurayhteisölle yhden lisäottelun Pyynikille, ja takaa samalla ottelulle odotetun yleisömäärän mukaiset puitteet. Ottelun järjestelyistä vastaa luonnollisesti TP-T.

TamU-uutiskuva

Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö myhäilee tyytyväisenä ottelusiirron johdosta.

”Jalkapalloa pelataan yleisölle, ja Pyynikillä se on aivan eri tavalla mahdollista kuin Kaukajärvellä. Hienoa että ottelusiirto saatiin sovittua Palloliiton ja kaupungin kanssa”, Niemistö kiittelee.

Yksi vierasottelu Kaukajärvellä näillä näkymin kuitenkin järjestetään, sillä TPV:n kakkosjoukkueen isännöimä kohtaaminen on merkitty pelattavaksi nimenomaan siellä keskiviikkona 24.6.

”Siitä voi tulla vähän erikoinen tapahtuma. Mielenkiintoista nähdä, miten naapuri saa järjestettyä Kaukajärvellä koronaepidemian kannalta turvallisen ottelutapahtuman. Toisaalta myös Kaukajärveen liittyy alasarjavuosien nostalgiaa, joten siinä mielessä vanhalle tutulle kentälle on mielenkiintoista palata pitkästä aikaa”, Niemistö puntaroi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa