28.5.2020

 
 

Otteluohjelmaan muutos: TP-T-vierasottelu siirtyy lauantaille ja Pyynikille

Edustusjoukkueen vierasottelu Tampereen Peli-Tovereita vastaan siirtyy pelattavaksi Pyynikin urheilukentälle lauantaina 11.7. klo 17.00 alkaen. Alunperin ottelun pelipaikaksi oli merkitty Kaukajärven tekonurmi, jossa ei kunnollista ottelutapahtumaa ole helppo järjestää. TP-T:n aloitteesta tehty ottelusiirto antaa sinivihreälle seurayhteisölle yhden lisäottelun Pyynikille, ja takaa samalla ottelulle odotetun yleisömäärän mukaiset puitteet. Ottelun järjestelyistä vastaa luonnollisesti TP-T.

Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö myhäilee tyytyväisenä ottelusiirron johdosta.

”Jalkapalloa pelataan yleis√∂lle, ja Pyynikill√§ se on aivan eri tavalla mahdollista kuin Kaukaj√§rvell√§. Hienoa ett√§ ottelusiirto saatiin sovittua Palloliiton ja kaupungin kanssa”, Niemist√∂ kiittelee.

Yksi vierasottelu Kaukajärvellä näillä näkymin kuitenkin järjestetään, sillä TPV:n kakkosjoukkueen isännöimä kohtaaminen on merkitty pelattavaksi nimenomaan siellä keskiviikkona 24.6.

”Siit√§ voi tulla v√§h√§n erikoinen tapahtuma. Mielenkiintoista n√§hd√§, miten naapuri saa j√§rjestetty√§ Kaukaj√§rvell√§ koronaepidemian kannalta turvallisen ottelutapahtuman. Toisaalta my√∂s Kaukaj√§rveen liittyy alasarjavuosien nostalgiaa, joten siin√§ mieless√§ vanhalle tutulle kent√§lle on mielenkiintoista palata pitk√§st√§ aikaa”, Niemist√∂ puntaroi.