Osta VIP-lippu päätös­kierroksen EPS-otteluun tarjous­hinnalla

26/09/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedilla on Kakkosen B-lohkon päätöskierroksella vielä ohuen ohuet saumat nousta neljän parhaan joukkueen jatkosarjaan. Ottelu pelataan Espoon Palloseuraa vastaa Pyynikin urheilukentällä lauantaina 1.10. klo 14.00 alkaen. Otteluun on myynnissä yhteensä 10 VIP-lippua alennettuun hintaan 29 €. Seuran jäsenet saavat ostaa VIP-lipun samasta kiintiöstä vielä tätäkin halvemmalla eli 24 €:lla käyttämällä alennuskoodia JASENVIP. Liput ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Olympia-kortteli-VIP-lippuun sisältyy sisäänpääsy otteluun sekä ruoka- ja juomatarjoilu VIP-teltassa Pyynikin urheilukentän kaupungin puoleisessa päädyssä. Tasokas Olympia-korttelin ravintola Muusan valmistama lämmin buffet-ateria tarjoillaan tunti ennen ottelun alkua eli klo 13.00 alkaen.

Lisäksi pakettiin kuulu kaksi ruokajuomaa (tarjolla olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa. Päävalmentaja Jukka Listenmaa on haastateltavana VIP-teltassa noin puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Osta lippusi TamU-kaupasta – ja ole nopea, sillä lippuja on saatavilla vain 10 kpl. Ostetut VIP-liput ovat noudettavissa ostajan nimellä Pyynikin urheilukentän lipunmyynnistä klo 13.00 alkaen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2