Osta Tampere Unitedin kausikortti

18/04/2022 Seura / TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue aloittaa kautensa Kakkosessa tulevana lauantaina 23.4. FC Jazzin vieraana Porissa, ja ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 30.4. SalPan vieraillessa Pyynikin urheilukentällä. Osta kausikorttisi TamU-kaupasta viimeistään sunnuntaina 24.4. niin ehdimme postittaa sen kotiisi.

Kausikortit 2022

  • Miesten edustuksen kausikortit 90 € / 65 € (aikuiset / alennusryhmät)
  • Naisten tukikausikortit 20 € / 15 € (erikseen ostettuna / yhdessä miesten kausarin kanssa)
  • VIP-kausikortit 360 € (sisältää laadukkaan ruuan ja kaksi ruokajuomaa)
  • Tarjolla myös paketteja joissa on kausikortti ja kaksi VIP-irtolippua
  • Osta TamU-kaupasta: tampereunited.fi/kauppa/

Normaalihintainen kausikortti maksaa 90 euroa ja alennusryhmien kausikortti 65 euroa. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa. Otteluita on tänä vuonna peräti 12, sillä Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin. Kaikki ottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä.

Miesten edustuksen kausikorttien lisäksi myynnissä on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 20 euron hinnalla. Tarjolla on myös paketteja, joissa yhdessä miesten kausikortin kanssa naisten tukikausikortin hinnaksi tulee 15 euroa. Naisten edustuksen kausi alkaa sunnuntaina 24.4. vierasottelulla FC Nokiaa vastaan, ja kotiavaus pelataan lauantaina 7.5. kun Peimari United vierailee Pyynikin urheilukentällä.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista, mutta TamU-kaupassa on tarjolla erilaisia paketteja, joihin sisältyy naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

22.1. TamU - TPV 0 – 0

26.11. HJS - TamU naiset 3 – 0

28.1. TamU 2 - NoPS 0 – 5

5.2. klo 14 TamU - FC Kiffen

5.2. klo 20 TKT - TamU naiset

12.2. klo 20 ACE - TamU 2