Osta nousu­karsintaan lippu vieras­kannattajien katsomoon

28/10/2023 TamU
Uutinen

Sunnuntain nousukarsintaottelussa Bolt Arenalla on vieraskannattajille oma katsomo, johon pääsyliput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon, sillä paikan päältä ostettuna lipun hintaan lisätään peräti 5 €:n palvelumaksu. Liput maksava 10 € aikuisilta ja 5 € lapsilta ja muilta alennusryhmiltä. Myös Tampere Unitedin järjestämään perhebussiin on edelleen paikkoja vapaana, ja sinne voi hyvin tulla vaikkei olisi matkassa lasten kanssa. Osta matkasi TamU-kaupasta. Vieraskannattajien katsomoon ovat tervetulleita kaikki Tampere Unitedin kannattajat vauvasta vaariin.

Vieraskannattajien katsomo

Vieraskannattajien katsomossa on vierekkäin Sinikaartille tarkoitettu alue ja perheille tarkoitettu alue. Tavoitteena on saada koko sinivihreä yhteisö kannustamaan Sinipaitoja yhdessä. Pelkästään TamUn ja Sinikaartin busseilla on tulossa jo yli 120 henkeä. Paikkoja Sinikaartin bussista voi tiedustella yksityisviestillä Sinikaartin Instagramissa tai Facebookissa.

Lisäksi yksi TamUn juniorijoukkue on tulossa noin 25 hengen porukalla suoraan omista vieraspeleistään Lahdesta, ja kun mukaan lasketaan omatoimisesti otteluun tuleva sekä Tampereelta että pääkaupunkiseudulta, on 200 vieraskannattajan rajan rikkoutuminen lähellä.

”Nämä ovat niitä seuraihmisen ja kannattajan parhaita hetkiä. Puhun usein, että pitää nauttia matkasta, ja sunnuntaina se on enemmän totta kuin koskaan”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

HJK on myös vahvistanut, että kaikki TamU-kannattajat pääsevät vieraskannattajien katsomoon, vaikka olisivat ehtineet osta lipun pääkatsomoon ennen kuin vieraskannattajien liput tulivat myyntiin. Kaikki mukaan kannattamaan TamU Ykköseen!

Sekä joukkue että kannattajat matkustavat otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF