26.4.2017

 
 

Osta kausikorttisi nyt!Kakkosen kauden alku l√§hestyy, joten viimeist√§√§n nyt on aika hankkia Tampere Unitedin kausikortti TamU-kaupasta tai mobiilikausikortti ZUPticketist√§. Kausikortin hinta on aikuisilta 70 euroa ja alennusryhmilt√§ 45 euroa. Alennusryhmi√§ ovat seuran j√§senet sek√§ 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset. My√∂s Tampere Unitedin j√§seneksi liittyminen on tietenkin mahdollista.

Kaudella 2017 liput otteluihin maksavat 8 euroa aikuisilta ja 5 euroa edellä mainituilta alennusryhmiltä. Alle 7-vuotiaat lapset sekä kaikki Tampere Unitedin junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi. Mobiililippuja yksittäisiin otteluihin voi ostaa ZUPticketistä. Kaudella 2017 Tampere Unitedilla on 11 Kakkosen kotiottelua: katso koko otteluohjelma. Lisäksi kausikortilla pääsee mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin.

Kausikortit postitetaan tilauksen tultua siten, että kortti ehtii perille ennen kauden alkua. Jos ostat kausikorttisi niin myöhään, että sitä ei ehditä postittaa, saat kausikorttisi ensimmäisessä ottelussa lipunmyyntipisteeltä. Kätevin tapa välttyä kaikelta tältä on tietenkin ostaa kätevä mobiilikausikortti ZUPticketistä.