Osta kausi­kortti uudesta lippu­kaupasta suoraan koti­sivuilta

15/01/2018
Uutinen

Tampere United on uudistanut lippukauppansa, ja liput otteluihin voi jatkossa ostaa ennakkoon suoraan Tampere Unitedin kotisivuilla. Kaikkien sivujen oikeassa laidassa on sininen "Osta lippuja" painike, jota painamalla lippukauppa aukeaa sivupalkkiin. Lippukaupassa on ennen kauden alkua myynnissä kausikortit ja kauden aikana aina liput seuraavaan kotiotteluun. Tampere Unitedin kumppanina lippukaupan toteuttamisessa on Liveto.

TamU-uutiskuva

Ennen otteluohjelman julkistamista lippukaupassa on tarjolla kausikortit. Saat kausikorttiostoksestasi PDF-tositteen sähköpostiisi, mutta postitamme painetun kausikortin ostoksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lisäksi kausikortteja jaetaan talven aikana Pirkkahallissa pelattavissa harjoitusotteluissa fanituotteiden myyntipisteellä. Kotisivuilla olevan lippukaupan lisäksi kausikortit ovat edelleen myynnissä myös TamU-kaupassa, jossa tarjolla on myös kaikki Tampere Unitedin fanituotteet.

Uuden lippukaupan myötä ennakkolippujen käyttäminen stadionilla muuttuu. Otteluliput lähetetään ostoksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa, ja stadionille tullessasi lippu skannataan. Voit näyttää lippusi stadionin portilla suoraan mobiililaitteesta, tai halutessasi voit myös tulostaa lipun.

Tervetuloa ostoksille ja otteluihin!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa