Osta kausi­kortti joulu­lahjaksi viimeistään perjantaina 16.12.

05/12/2022 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen kausikortti on loistava joululahja kenelle tahansa TamU-kannattajalle. Kaikki viimeistään perjantaina 16.12. ostetut kausikortit postitetaan siten, että Postin ilmoittamien aikataulujen mukaisesti ne ehtivät jouluksi perille. Aikuisten kausikortin hinta on 90 € ja alennusryhmien kausikortti maksaa 65 €. Lisäksi myynnissä on paketteja, joihon kuuluu kaksi VIP-lippua. Naisten edustusjoukkueen tukikausikortti on puolestaan paketoitu mukaan 15 €:n hinnalla siten, että näissä paketeissa miesten edustusjoukkueen kausikortin saa 5 € verran alennetulla hinnalla. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa ja Suomen Cupissa. Sarjaotteluita on näillä näkyminen 11. Ottelut pelataan pääasiassa Kaupin stadionilla, mutta ainakin paikallisottelut pelataan Pyynikin urheilukentällä.

Lisäksi myynnissä on VIP-kausikortteja hintaan 450 €. TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Kausikortit ja paketit koottuna

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa osoitteessa tampereunited.fi/kauppa.

AikuisetAlennusryhmät
Miesten edustuksen kausikortti90 €65 €
Naisten tukikausikortti20 €
Miesten edustuksen kausikortti + naisten tukikausikortti100 €75 €
Miesten edustuksen kausikortti + 2 VIP-lippua160 €135 €
VIP-kausikortti450 €
Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa