Osta kausikortti 15.12. mennessä jouluksi kotiin

02/12/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortit Kakkosen kaudelle 2022 ovat saatavilla TamU-kaupasta. Jos haluat kausikortin jouluksi kotiin, osta se viimeistään 15.12. niin ehdimme postittaa sen sinulle ajoissa. Kausikortti on tietenkin erinomainen joululahja kenelle tahansa Tampere Unitedin ystävälle, ja ostoksen ehtii vielä hyvin tehdä jouluksi. Normaalihintainen kausikortti maksaa 90 euroa ja alennusryhmien kausikortti 65 euroa. Tarjolla on myös erilaisia paketteja.

Erityisen hyvä joululahjavinkki on kausikortin ohella kaksi VIP-lippua sisältävä paketti. Toinen hyvä vaihtoehto on ottaa pakettiin mukaan myös TamU-naisten tukikausikortti. Naisten edustusjoukkuellahan on alla loistava debyyttikausi Kolmosessa, ja tiedot kertovat, että joukkueeseen on liittynyt sellaisia pelaajia, jotka voivat vahvistaa joukkueen ensi kaudella jopa nousutaisteluun asti.

Miesten edustusjoukkueen otteluihin on myynnissä myös VIP-kausikortteja, joiden hinta on 360 €. VIP-asiakkaille kuuluvat samat palvelut kuin aiemmillakin kausilla, mukaanlukien laadukas lämmin ruoka ja kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero ja alkoholittomia vaihtoehtoja).

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät alta napeista, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF