Osta edullinen lippu­paketti kesän kolmeen Pyynikin otteluun

03/06/2023 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkue pelaa kuluvalla kaudella kolme ottelua Pyynikin urheilukentällä. Näistä ensimmäinen on jo ovella, sillä derby Ilves-Kissoja vastaan pelataan "Pynsällä" perjantaina 9.6. klo 19.00. Lisäksi Pyynikillä käydään heinäkuussa kahdesti, kun ensin EPS kohdataan rakkaalla pomppuisella postimerkillä lauantaina 15.7. klo 16.00 ja sitten Ilveksen kakkosjoukkue sunnuntaina 23.7. klo 16.00. Tiketissä on nyt myynnissä edullinen lippupaketti, jolla pääsee kaikkiin näihin kolmeen otteluun. Lippupaketin hinta on 25 € aikuisilta ja 16 € alennusryhmiltä. Säästöä erillisiin lippuihin tulee molemmissa tapauksissa 5 €, sillä tavalliset irtoliput maksavat 10 € aikuisilta ja­ 7 € alennusryhmiltä.

Viimeiset pelit Pyynikillä

  • TamU – Ilves-Kissat pe 9.6. klo 19.00
  • TamU – EPS la 15.7. klo 16.00
  • TamU – Ilves 2 su 23.7. klo 16.00
  • Tarjolla edullinen lippupaketti hintaan 25 € / 16 €. Osta ennakkoon Tiketistä!

Palveluihin on järjestetty ekstraa omasta takaa ja yhdessä yhteistyö­kumppanien kanssa, joten kannattaa tulla viihtymään! Paikallispeli, perjantai-ilta ja toivottavasti aurinkoinen kesäpäivä: mitä muutakaan tekisit?

- Henri Ekman
Tampere Unitedin promoottori

Derby Ilves-Kissoja vastaan on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus ylittää tuhannen katsojan raja Pyynikin urheilukentällä, sillä kaudella 2024 TamU pelaa uudella Tammelan stadionilla. Lähimmäksi tuhannen katsojan maagista rajaa on päästy syyskuussa 2016, jolloin TamU ratkaisi sarjanousun pelaamalla tasapelin nimenomaan Ilves-Kissoja vastaan. Tuolloin klikkeri näytti yleisömääräksi 932 katsojaa. Myös viime kaudella derby Ilves-Kissoja vastaan veti hyvin yleisöä lukeman ollessa 766 katsojaa.

Kaikkien aikojen suurimman yleisömääränsä Kakkosessa TamU on kerännyt derbyssä TPV:tä vastaan kaudella 2018, jolloin Tammelan stadionilla oli peräti 1310 katsojaa. Ihan tämän lukeman ylittämiseen monen on ehkä vaikea uskoa, mutta kaikki on mahdollista, kun Kakkosen kärkipäässä keikkuvat tamperelaisejoukkueet kohtaavat. Haaste on joka tapauksessa heitetty: laitetaan tonni täyteen!

Palvelut Pyynikin urheilukentällä on mitoitettu suuren yleisömäärän mukaisesti. Ruokapisteitä on useita, ja anniskelualueita on neljä, joista isoin sijaitsee tutusti pääkatsomon länsipäädyssä. Lisäksi VIP-teltan yhteydessä on hiukan rauhallisempi anniskelualue, johon kaikki katsojat ovat tervetulleita. Pääkatsomon vastapäisellä puolella kenttää on kaksi anniskelualuetta. Toisella näistä alueista on myös katsomo, joka on tarkoitettu Ilves-Kissoja kannattaville katsojille.

Tampere Unitedin ottelutapahtumien järjestelyistä vastaava promoottori Henri Ekman on innoissaan paluusta Pyynikille ja esittää tärkeän kysymyksen.

”Vihdoin odotettu kotipeli Pyynikillä! Järjestelyjä se toki vaatii, kun kaikki kaikki pelit ovat tähän mennessä olleet Kaupissa. Rakennellaan ja kuljetetaan tavaraa kaksi päivää, mutta se on sen arvoista, jotta saadaan tonni täyteen!”

”Palveluihin on järjestetty ekstraa omasta takaa ja yhdessä yhteistyökumppanien kanssa, joten kannattaa tulla viihtymään! Paikallispeli, perjantai-ilta ja toivottavasti aurinkoinen kesäpäivä: mitä muutakaan tekisit?”

Ennakkolippu kannattaa ostaa Tiketistä, sillä lipunmyynti ruuhkautuu vuorenvarmasti jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Liput maksavat siis 10 € aikuisilta ja 7 € alennusryhmiltä, kolmen Pyynikin ottelun lippupaketit maksavat 25 € aikuisilta ja 16 € alennusryhmiltä. Ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV