12.8.2018

 
 

Osta edullinen kaveri­lippu derbyyn toimistolta tai netistäTammelan stadionilla torstaina 16.8. klo 18.30 pelattavaan Tampereen Derbyyn on saatavilla ennakkomyynnistä edullisia kaverilippuja, jotka kattavat kahden henkilön sisäänpääsyn otteluun. Kaikkiin katsomoihin pääsyn kahdelle oikeuttava kaverilippu maksaa 15 € ja länsipäädyn kannattajakatsomoon kaverilipun saa 10 €:lla. Lipun voi käydä ostamassa Tampere Unitedin toimistolta päivystysaikoina ma–ke klo 9–11 ja klo 12–14 tai lippukaupastamme. Stadionin lipunmyynnissä kaverilippu ei ole tarjolla.

Tampere Unitedin toimiston osoite on Ilmarinkatu 28 LH 2, ja erillinen sisäänkäynti on puiston puolella. Lippukaupasta lipun voi ostaa ottelun alkuun asti, mutta huomaa että lippukaupassa hintaan lisätään 50 senttiä kuluja.

Tampere Unitedin ja TPV:n kohtaamiset ovat olleet viimeisen kahden kauden aikana tunteita täynnä. Vaikka Tampere Unitedin kannattajat ovat hallinneet otteluiden tunnelmaa, TPV on ollut kentällä niskan päällä ja voittanut kaikki kolme kohtaamista. Nyt tarvitaankin entistäkin suurempi tuki Sinipaidoille, jotta ensimmäinen derbyvoitto saadaan vihdoin plakkariin. Tee siis osasi, ja tuo kaverisikin derbyyn!