13.2.2020

 
 

Oskari Korpinen t√§ydent√§√§ Tampere Unitedin hy√∂kk√§ys­osastoaTampere Unitedin jo entisestään kova ja sarjatasolle varsin nimekäs hyökkäys saa yhä lisää tulivoimaa, kun jo Suomen Cupin peleissä Sinipaitojen värejä tryout-sopimuksen turvin kantanut Oskari Korpinen liittyy sopimuspelaajien joukkoon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Kahdessa Suomen Cupin ottelussa pelannut Oskari Korpinen, 24, on solminut Cupin otteluiden jälkeen kauden 2020 kattavan sopimuksen. Sopimus pitää sisällään seuran option Korpisen palveluksiin myös kaudeksi 2021. Korpinen tuo Unitedin hyökkäyspeliin entisestään lisää taitoa ja juonikkuutta. Korpinen saapuu TamUun Kajaanin Hakasta, jonka riveissä hän pelasi Kakkosta päättyneellä kaudella.

”Pelaajaurani alkoi KaPa:ssa, joka sittemmin vaihtui FC Tarmoksi. Tarmosta k√§sin k√§vin my√∂s pelaamassa Spartakin peleiss√§ ja harjoittelin lis√§ksi AC Kajaanin kanssa. Tarmon j√§lkeen tie veikin AC Kajaaniin, josta sitten siirryin viimeksi edustamaani Kajaanin Hakaan”, tuore sopimuspelaaja tiivist√§√§ t√§h√§nastisen pelaajauransa.

Edellisess√§ Cupin ottelussa HJS Akatemiaa vastaan Korpinen oli sijoitettuna kymppipaikalle, ja h√§n oli mukana alustamassa Emeniken 2‚Äď0-kaukopommia. P√§√§valmentaja Jukka Listenmaa n√§keekin Korpisen ominaisuuksien sopivan haastavalle kymppipaikan tontille.

”H√§n on todella taitava pelaaja, ja minulle on j√§√§nyt sellainen tunne, ett√§ emme ole n√§hneet viel√§ h√§nen koko potentiaaliaan”, Listenmaa arvioi.

Oskari Korpinen itse luettelee suurimmiksi vahvuuksikseen Listenmaankin esiin tuoman tekniikan ja tämän lisäksi pelisilmän sekä hyökkäyspeliin osallistumisen kyvyt kokonaisuutena. Korpinen liittyy niiden sopimuspelaajien joukkoon, joilla on vyöllään pelejä Kolmosta korkeammalta, ja tämä ilahduttaa suuresti valmennusta.

”Kyll√§ t√§llainen kaveri otetaan todella mieluisasti vastaan”, Listenmaa kiteytt√§√§.

Erityisen ilahtunut päävalmentaja Listenmaa on ollut Korpisen asenteesta ja sitoutumisesta joukkueeseen.

”H√§n on helppo kaveri ja hyvin avoin persoona. Jo heti ensimm√§isiss√§ harjoituksissaan h√§n toi naurua mukaan koppiin. Ihailen my√∂s h√§nen sitoutumistaan, josta hyv√§n√§ esimerkkin√§ voidaan mainita taannoinen TPV-peli. Oskari oli tuon ottelun sivussa kuumeen takia, mutta t√§st√§kin huolimatta h√§n saapui katsomaan ottelun, ja vaikka ei pystynyt osallistumaan seuraaviin harjoituksiinkaan, saapui h√§n silti paikan p√§√§lle kuuntelemaan palautteen pelist√§ ennen harjoittelun alkua”, Listenmaa jakaa kiitosta Korpisen asenteesta.

Tampere Unitedilla on nyt kasassa kolmetoista sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Joukkueen rakentumista ja mahdollisia tulevia sopimuspelaajia voi seuraavan kerran tulla tarkkailemaan tulevana sunnuntaina, kun Sinipaidat kohtaa TP-T:n Pirkkahallissa kello 18.15 alkavassa ottelussa.

Sit√§ ennen voi k√§yd√§ TamU-kaupassa kausikorttiostoksilla. T√§ysihintainen kausikortti maksaa 70 ‚ā¨ ja alennusryhmien kausikortti 45 ‚ā¨.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2020:

Ali Aitbenzanzoun (kk)
Emenike (h)
Mahad Hussein (p)
Oskari Ikonen (mv)
Severi Kankkunen (p)
Markus Kopf (kk)
Oskari Korpinen (h)
Roope Kostiainen (h)
Sami Maja (mv)
Jerry Sorjonen (h)
Nils Strömsholm (kk)
Riku Tanila (mv)
Toni Tuuri (kk)