Oskari Korpinen täydentää Tampere Unitedin hyökkäys­osastoa

13/02/2020
Uutinen

Tampere Unitedin jo entisestään kova ja sarjatasolle varsin nimekäs hyökkäys saa yhä lisää tulivoimaa, kun jo Suomen Cupin peleissä Sinipaitojen värejä tryout-sopimuksen turvin kantanut Oskari Korpinen liittyy sopimuspelaajien joukkoon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Kahdessa Suomen Cupin ottelussa pelannut Oskari Korpinen, 24, on solminut Cupin otteluiden jälkeen kauden 2020 kattavan sopimuksen. Sopimus pitää sisällään seuran option Korpisen palveluksiin myös kaudeksi 2021. Korpinen tuo Unitedin hyökkäyspeliin entisestään lisää taitoa ja juonikkuutta. Korpinen saapuu TamUun Kajaanin Hakasta, jonka riveissä hän pelasi Kakkosta päättyneellä kaudella.

”Pelaajaurani alkoi KaPa:ssa, joka sittemmin vaihtui FC Tarmoksi. Tarmosta käsin kävin myös pelaamassa Spartakin peleissä ja harjoittelin lisäksi AC Kajaanin kanssa. Tarmon jälkeen tie veikin AC Kajaaniin, josta sitten siirryin viimeksi edustamaani Kajaanin Hakaan”, tuore sopimuspelaaja tiivistää tähänastisen pelaajauransa.

Edellisessä Cupin ottelussa HJS Akatemiaa vastaan Korpinen oli sijoitettuna kymppipaikalle, ja hän oli mukana alustamassa Emeniken 2–0-kaukopommia. Päävalmentaja Jukka Listenmaa näkeekin Korpisen ominaisuuksien sopivan haastavalle kymppipaikan tontille.

”Hän on todella taitava pelaaja, ja minulle on jäänyt sellainen tunne, että emme ole nähneet vielä hänen koko potentiaaliaan”, Listenmaa arvioi.

Oskari Korpinen itse luettelee suurimmiksi vahvuuksikseen Listenmaankin esiin tuoman tekniikan ja tämän lisäksi pelisilmän sekä hyökkäyspeliin osallistumisen kyvyt kokonaisuutena. Korpinen liittyy niiden sopimuspelaajien joukkoon, joilla on vyöllään pelejä Kolmosta korkeammalta, ja tämä ilahduttaa suuresti valmennusta.

”Kyllä tällainen kaveri otetaan todella mieluisasti vastaan”, Listenmaa kiteyttää.

Erityisen ilahtunut päävalmentaja Listenmaa on ollut Korpisen asenteesta ja sitoutumisesta joukkueeseen.

”Hän on helppo kaveri ja hyvin avoin persoona. Jo heti ensimmäisissä harjoituksissaan hän toi naurua mukaan koppiin. Ihailen myös hänen sitoutumistaan, josta hyvänä esimerkkinä voidaan mainita taannoinen TPV-peli. Oskari oli tuon ottelun sivussa kuumeen takia, mutta tästäkin huolimatta hän saapui katsomaan ottelun, ja vaikka ei pystynyt osallistumaan seuraaviin harjoituksiinkaan, saapui hän silti paikan päälle kuuntelemaan palautteen pelistä ennen harjoittelun alkua”, Listenmaa jakaa kiitosta Korpisen asenteesta.

Tampere Unitedilla on nyt kasassa kolmetoista sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Joukkueen rakentumista ja mahdollisia tulevia sopimuspelaajia voi seuraavan kerran tulla tarkkailemaan tulevana sunnuntaina, kun Sinipaidat kohtaa TP-T:n Pirkkahallissa kello 18.15 alkavassa ottelussa.

Sitä ennen voi käydä TamU-kaupassa kausikorttiostoksilla. Täysihintainen kausikortti maksaa 70 € ja alennusryhmien kausikortti 45 €.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2020:

Ali Aitbenzanzoun (kk)
Emenike (h)
Mahad Hussein (p)
Oskari Ikonen (mv)
Severi Kankkunen (p)
Markus Kopf (kk)
Oskari Korpinen (h)
Roope Kostiainen (h)
Sami Maja (mv)
Jerry Sorjonen (h)
Nils Strömsholm (kk)
Riku Tanila (mv)
Toni Tuuri (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2