Osallistu TamU-TV:n joukko­rahoitus­kampanjaan

01/02/2018
Uutinen

TamU-TV hakee joukkorahoitusta toimintansa jatkumisen turvaamiseksi ja edelleen kehittämiseksi. TamU-TV:n toiminta on kohdannut talvella suuren haasteen, sillä viime kaudeksi lainattuja laitteita on jouduttu palauttamaan omistajilleen, eikä budjettia korvaavien laitteiden hankkimiseen ole. Mesenaatissa käynnissä olevalla joukkorahoituskampanjalla tavoitellaan minimissään sellaista rahoitussummaa, jonka avulla TamU-TV voi jatkaa toimintaansa tulevalla kaudella. Parhaimmillaan kampanja mahdollistaa merkittäviä parannuksia ottelulähetyksiin, kuten studion tuomisen suoraan kentän laidalle.

”Kun kauden päätteeksi kävi ilmi, että alkavalle kaudelle joudutaan hankkimaan uutta kalustoa, oli pöydällä muutama potentiaalinen rahoitusvaihtoehto. Esimerkiksi lähetysten maksullisuutta pohdittiin pitkään. Halusimme kuitenkin pitää TamU-TV:n kaikkien saatavilla koko kauden ajan ja taata samalla sen tuoman näkyvyyden Tampere Unitedille, sen yhteistyökumppaneille ja koko Kakkosen sarjalle”, kertaa TamU-TV:n keskeinen puuhamies Tarmo Lyytikäinen.

”Lopulta joukkorahoitus koettiin parhaaksi mahdolliseksi ratkaisuksi, ja uskon kannattajien ymmärtävän päätöksen. Näin ei otettu euroakaan pois itse joukkueen rakentamisesta ja ns. operatiivisesta toiminnasta”, Lyytikäinen toteaa.

Kampanjassa on tarjolla useita erilaisia tapoja rahoittaa TamU-TV:tä. Mukaan pääsee pienimmillään 25 euron tukisummalla, jolloin rahoittaja saa kutsun yksityistilaisuuteen, jossa katsotaan Tampere Unitedin vierasottelu. Kolmelle nopeimmalle on myös tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus kokea 150 euron rahoitussumman vastikkeena Tampere Unitedin vierasottelu joukkueen bussila matkustavan TamU-TV:n mukana. Nämä ja kaikki muut tarjolla olevat vastikkeet on kuvattu yksityiskohtaisesti kampanjasivulta Mesenaatissa. Kaikki rahoittajat saavat myös nimensä näkyviin TamU-TV:n lähetyksissä.

Viime kaudella TamU-TV:ssä nähtiin asiantuntijoina todellisia TamU-legendoja Ari ”Zico” Hjelmin ja kulttihyökkääjä Ville Lehtisen johdolla. Ensi kauden asiantuntijajoukko on jo koottu, mutta siitä tiedotetaan vasta myöhemmin keväällä. Tässä vaiheessa voidaan paljastaa, että mukana on jälleen kovia nimiä.

Kalustovajeesta huolimatta TamU-TV näyttää FC Jazzia vastaan sunnuntaina 4.2. klo 18.15 Pirkkahallissa pelattavan harjoitusottelun suorana lähetyksenä. Käytössä on vain yksi kamera ja lähetys on näillä näkymin muutoinkin varsin riisuttu. ”Emme pysty sunnuntaina tuottamaan aivan normaalitasoista lähetystä. Viime kaudella moni totesi TamU-TV:n olevan jo sen tasoinen palvelu, että siitä voisi hieman maksaakin. Siksi tähän rahoitusmuotoon oli helppo lähteä hyvillä mielin. Joukkorahoituksen avulla voimme palata viime kauden tasolle ja ylittääkin sen”, toteaa Tarmo Lyytikäinen lopuksi.

Osallistu joukkorahoituskampanjaan Mesenaatissa: https://mesenaatti.me/campaign/?id=819#single/view

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49