Osallistu Hiekalta Kakkoseen -kirjan joukko­rahoitukseen

30/10/2016
Uutinen

Tampere Unitedin vuosien 2011–16 nousutarina hiekkakentiltä takaisin liiton sarjoihin laitetaan kirjan kansiin. Tarina alkaa Veikkausliigasta sulkemisesta ja harrastesarjan peleistä Peltolammin hiekalla kaudella 2011 ja päättyy nousuun Kakkoseen kaudella 2016. Kirjan painokulut kustannetaan joukkorahoituksen turvin, ja kampanja on nyt käynnissä Mesenaatissa. Anna oma rahallinen panoksesi siihen, että merkittävä pala seuran historiaa saadaan kirjan kansiin.

TamU-uutiskuva

Kampanjassa on useita erilaisia vaihtoehtoja osallistua kirjan rahoitukseen. Jos rahoituskampanja onnistuu, kaikki rahoittajat saavat kirjan omakseen ensimmäisinä. Jos kampanjassa ei saada kerättyä riittävää summaa ja kirja peruuntuu, rahoitukseen osallistuneet saavat rahansa takaisin.

Kirjasta tulee kovakantinen ja siinä on noin 200 sivua. Se rakentuu TamUn otteluissa otettujen kuvien ympärille. Lisäksi jokainen kausi käydään läpi sanallisesti, ja kirjaa varten on myös haastateltu tarinassa mukana olleita pelaajia ja taustavaikuttajia.

Kirja toimitetaan rahoittajille viimeistään tammikuussa 2017. Parhaassa tapauksessa kirja saadaan valmiiksi jo jouluksi, mutta tätä emme uskalla vielä tässä vaiheessa luvata.

Osallistu joukkorahoituskampanjaan Mesenaatissa: mesenaatti.me/hiekaltakakkoseen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2