30.10.2016

 
 

Osallistu Hiekalta Kakkoseen -kirjan joukko­rahoitukseen

Tampere Unitedin vuosien 2011‚Äď16 nousutarina hiekkakentilt√§ takaisin liiton sarjoihin laitetaan kirjan kansiin. Tarina alkaa Veikkausliigasta sulkemisesta ja harrastesarjan peleist√§ Peltolammin hiekalla kaudella 2011 ja p√§√§ttyy nousuun Kakkoseen kaudella 2016. Kirjan painokulut kustannetaan joukkorahoituksen turvin, ja kampanja on nyt k√§ynniss√§ Mesenaatissa. Anna oma rahallinen panoksesi siihen, ett√§ merkitt√§v√§ pala seuran historiaa saadaan kirjan kansiin.

Kampanjassa on useita erilaisia vaihtoehtoja osallistua kirjan rahoitukseen. Jos rahoituskampanja onnistuu, kaikki rahoittajat saavat kirjan omakseen ensimmäisinä. Jos kampanjassa ei saada kerättyä riittävää summaa ja kirja peruuntuu, rahoitukseen osallistuneet saavat rahansa takaisin.

Kirjasta tulee kovakantinen ja siinä on noin 200 sivua. Se rakentuu TamUn otteluissa otettujen kuvien ympärille. Lisäksi jokainen kausi käydään läpi sanallisesti, ja kirjaa varten on myös haastateltu tarinassa mukana olleita pelaajia ja taustavaikuttajia.

Kirja toimitetaan rahoittajille viimeistään tammikuussa 2017. Parhaassa tapauksessa kirja saadaan valmiiksi jo jouluksi, mutta tätä emme uskalla vielä tässä vaiheessa luvata.

Osallistu joukkorahoituskampanjaan Mesenaatissa: mesenaatti.me/hiekaltakakkoseen.