Omar Khary tuo kokemusta keski­kentälle

02/02/2019
Uutinen

Sinipaitojen kannattajat saavat sunnuntaisen Suomen Cupin ottelun alla iloisia uutisia, kun Omar Khary ja Tampere United ovat päässeet yhteisymmärrykseen kauden 2019 sopimusehdoista. Khary on näillä näkymin mukana kokoonpanossa jo sunnuntaina HJS:ää vastaan.

Tampere United ja Omar Khary, 23, ovat siis allekirjoittaneet sopimuksen kaudesta 2019. Pieni kysymysmerkki Kharyn kaudessa on vielä työpaikan järjestymisestä kesäksi Tampereelta edellisvuosien tapaan, ja seura on myös luvannut auttaa sopivan paikan löytämisessä.

Omar Khary liittyi Sinipaitoihin kesäkuun lopulla kesken viime kauden. HJK:n kasvatti säväytti heti ja otti välittömästi paikkansa Tampere Unitedin keskikentällä ja kannattajien sydämissä. Khary oli lopulta erittäin tärkeä palanen syksyllä rimaa hipoen sarjapaikkansa säilyttäneessä joukkueessa.

Kharyn perusteet TamU-jatkolle ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaiset: ”Laji on kiva, seurassa hyvä meininki! Tampere on myös kiva kesäkaupunki ja parempi puolisko sattuu myös asumaan Tampereella”, Khary luettelee.

Opiskelut eivät ole mahdollistaneet Kharyn täysipainoista harjoittelua, mutta hän on joka tapauksessa tyytyväinen ryhmään, mikä TamUlla on jalkeilla.

”Meillä on nuori ja innokas ryhmä kasassa, jolla on varmasti paljon näyttöhaluja. Muran (Mourad Seddiki) kanssa en ole vielä paljoa päässyt yhteistyötä tekemään, kun opiskelut Aalto-yliopistossa ovat vieneet paljon aikaa. Pyrin kuitenkin osallistumaan mahdollisimman paljon yhteisiin tapahtumiin”, Khary kertoo.

”Muutaman kohtaamisen perusteella uskon yhteistyön Muran kanssa sujuvan hyvin. Alkukausi menee omalta osalta koulun penkillä, mutta vanhan pelikaverini Matias Sauramaan vetämän puntin johdolla pysyy kunto varmasti yllä”, Khary jatkaa ja heittää samalla terveiset Matiakselle.

Päävalmentaja Mourad Seddiki on luonnollisesti erittäin iloinen Kharyn sopimuksen synnystä: ”Omar Khary tuo meidän keskikentälle kokemusta, pallovarmuutta, rauhallisuutta ja vahvuutta kaksinkamppailuihin”, Seddiki tiivistää Kharyn vahvuudet.

Tampere Unitedilla nyt 23 sopimuspelaajaa

Tampere Unitedilla on kasassa nyt 23 sopimuspelaajaa. Joukkuetta tullaan vielä mahdollisesti täydentämään kevään aikana ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

Muista käydä ostamassa kausikorttisi TamU-kaupasta. Kausikortit maksavat aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Lisäksi on saatavilla 50 €:n hintaisia kausikortteja kannattajakatsomoon. Tule siis ostoksille: tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Topias Järvelä (h)
Omar Khary (kk)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Valtteri Uimonen (h)
Verneri Uimonen (p)
Niko Äkräs (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2