2.2.2019

 
 

Omar Khary tuo kokemusta keski­kent√§lleSinipaitojen kannattajat saavat sunnuntaisen Suomen Cupin ottelun alla iloisia uutisia, kun Omar Khary ja Tampere United ovat päässeet yhteisymmärrykseen kauden 2019 sopimusehdoista. Khary on näillä näkymin mukana kokoonpanossa jo sunnuntaina HJS:ää vastaan.

Tampere United ja Omar Khary, 23, ovat siis allekirjoittaneet sopimuksen kaudesta 2019. Pieni kysymysmerkki Kharyn kaudessa on vielä työpaikan järjestymisestä kesäksi Tampereelta edellisvuosien tapaan, ja seura on myös luvannut auttaa sopivan paikan löytämisessä.

Omar Khary liittyi Sinipaitoihin kesäkuun lopulla kesken viime kauden. HJK:n kasvatti säväytti heti ja otti välittömästi paikkansa Tampere Unitedin keskikentällä ja kannattajien sydämissä. Khary oli lopulta erittäin tärkeä palanen syksyllä rimaa hipoen sarjapaikkansa säilyttäneessä joukkueessa.

Kharyn perusteet TamU-jatkolle ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaiset: ”Laji on kiva, seurassa hyv√§ meininki! Tampere on my√∂s kiva kes√§kaupunki ja parempi puolisko sattuu my√∂s asumaan Tampereella”, Khary luettelee.

Opiskelut eivät ole mahdollistaneet Kharyn täysipainoista harjoittelua, mutta hän on joka tapauksessa tyytyväinen ryhmään, mikä TamUlla on jalkeilla.

”Meill√§ on nuori ja innokas ryhm√§ kasassa, jolla on varmasti paljon n√§ytt√∂haluja. Muran (Mourad Seddiki) kanssa en ole viel√§ paljoa p√§√§ssyt yhteisty√∂t√§ tekem√§√§n, kun opiskelut Aalto-yliopistossa ovat vieneet paljon aikaa. Pyrin kuitenkin osallistumaan mahdollisimman paljon yhteisiin tapahtumiin”, Khary kertoo.

”Muutaman kohtaamisen perusteella uskon yhteisty√∂n Muran kanssa sujuvan hyvin. Alkukausi menee omalta osalta koulun penkill√§, mutta vanhan pelikaverini Matias Sauramaan vet√§m√§n puntin johdolla pysyy kunto varmasti yll√§”, Khary jatkaa ja heitt√§√§ samalla terveiset Matiakselle.

P√§√§valmentaja Mourad Seddiki on luonnollisesti eritt√§in iloinen Kharyn sopimuksen synnyst√§: ”Omar Khary tuo meid√§n keskikent√§lle kokemusta, pallovarmuutta, rauhallisuutta ja vahvuutta kaksinkamppailuihin”, Seddiki tiivist√§√§ Kharyn vahvuudet.

Tampere Unitedilla nyt 23 sopimuspelaajaa

Tampere Unitedilla on kasassa nyt 23 sopimuspelaajaa. Joukkuetta tullaan vielä mahdollisesti täydentämään kevään aikana ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

Muista k√§yd√§ ostamassa kausikorttisi TamU-kaupasta. Kausikortit maksavat aikuisilta 90 ‚ā¨ ja alennusryhmilt√§ 65 ‚ā¨. Lis√§ksi on saatavilla 50 ‚ā¨:n hintaisia kausikortteja kannattajakatsomoon. Tule siis ostoksille: tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Taavi Abruquah (h)
Ali Al-Fatli (p)
Elias Alanen (mv)
Sami Ekmark (p)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Mustafa Hussein Zada (p)
Oskari Ikonen (mv)
Topias Järvelä (h)
Omar Khary (kk)
Mikael Köngäs (mv)
Niklas Lindholm (h)
Sami Maja (mv)
Arttu Mättö (kk)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Jere Remes (kk)
Marcio Severino (kk)
Matias Stark (p)
Nils Strömsholm (kk)
Valtteri Uimonen (h)
Verneri Uimonen (p)
Niko √Ąkr√§s (kk)