7.8.2017

 
 

Olympiakorttelin Ravintola Muusa loihtii herkut VIP-vierailleSatakunnankadulla sijaitseva Olympiakortteli on itsenäinen, suurista ketjuista riippumaton ravintola- ja kulttuurikokonaisuus. Ennakkoluuloton asenne ja tahto uudistaa näkökulmia tekevät siitä erinomaisen yhteistyökumppanin Tampere Unitedin ottelutapahtumiin.

Kun Tampere Unitedin paluu Tammelaan varmistui, haluttiin parantuneista olosuhteista ottaa kaikki hyöty irti, jotta viihtyvyys ottelutapahtumissa olisi taattu. TamU haki VIP-alueelle paikallista, muuntautumiskykyistä ja ennen kaikkea laadukasta yhteistyökumppania. Kun katseet kääntyivät Satakunnankadulle, Olympiakorttelin ravintolapäällikkö Eero Koiranen ei epäröinyt lähteä mukaan osaksi Tampere Unitedin menestystarinaa.

Olympiakortteli koostuu tällä hetkellä Ravintola Muusasta, jo sata vuotta sitten alunperin elokuvateatteriksi rakennetusta Olympia-salista, drinkkibaari Tiimasta sekä kaupungin hulppeimmasta ja tunnelmallisimmasta sisäpihaterassi Puutarhasta. Reilut 500 katsojaa vetävässä Olympia-salissa on nähty artisteja kotimaasta ja maailmalta, ja loppuunmyytyjä keikkoja oli jo ensimmäisen kevään aikana useita. Ravintola Muusa on noussut nopeasti kaupungin puhutuimpien joukkoon. Edullisten á la carte -annosten lisäksi viikonlopun kasvispainotteiset brunssit ovat olleet menestys. Puutarhan kesäiltojen manner-eurooppalaisen vilkasta tunnelmaa ei voi edes kuvailla, se täytyy kokea itse.

Olympiakorttelin pistivät pystyyn ravintola-alan ammattilaiset, jotka halusivat luoda jotain uutta, erilaista ja riippumatonta. Koiranen ei tahdokaan lokeroida Muusaa ruoka-, olut- tai viiniravintolaksi, vaan se voi olla niitä kaikkia, ja vielä paljon enemmän.

”Muusassa p√§√§t√∂kset tehd√§√§n itse, tarjonnasta vastataan itse, ja asiakkaat kohdataan itse. Kun on vastuussa vain asiakkailleen ja itselleen, voi muutoksiin ja tarpeisiin reagoida nopeammin. Silloin palvelu on mukautuvaa ja vuorovaikutus v√§lit√∂nt√§”, sanoo Koiranen.

Tämän kesän kotiotteluissa Tampere Unitedin VIP-vieraat ovat päässeet nauttimaan muun muassa burritoista, täytetyistä pitaleivistä, hot dogeista ja monista muista herkuista. Tarjolla on aina liha- ja kasvistäyte sekä liuta lisukkeita marinoiduista kasviksista itse tehtyihin kastikkeisiin. Ottelun tauolla on kahvin kyytipojaksi tarjolla Muusan keittiön itse leipomia leivoksia tai muuta makeaa välipalaa.

Tampere Unitedin yhteistyökumppanina Olympiakortteli tarjoaa myös monia etuja seuran jäsenkortilla. Ottelutapahtumissa Muusan herkuista ja muista VIP-alueen antimista pääsee nauttimaan vielä kesän lopuissa kotiotteluissa. VIP-liput yksittäisiin otteluihin tulevat aina ottelun lähestyessä myyntiin TamU-kauppaan. Tällä hetkellä myynnissä ovat VIP-liput lauantaina 12.8. klo 17 pelattavaan NuPS-otteluun.

Olympiakortteli-01