Olympia-kortteli pitää myös alkavalla kaudella huolen herkullisista VIP-kokemuksista

01/03/2021
Uutinen

Kauden 2021 VIP-kausikortit ja -kertaliput ovat nyt myynnissä TamU-kaupassa. Pyynikin urheilukentän VIP-alueen parhaan ottelukokemuksen pääset varmistamaan joko koko kaudeksi tai yksittäisiin otteluihin.

Tortillojen ja monipuolisten täytteiden tuoksu leijailee nenään jo kaukaa. Kyytipojaksi Pyynikin panimon olutta, ja pelin ennakkospekulaatiot käyntiin. Esimerkiksi näin pelipäivän eli juhlapäivän voi aloittaa Pyynikin VIP-alueella.

Olympia-kortteli on jo viidettä vuotta putkeen päävastuussa VIP-alueen tarjoiluista, mutta uuttakin on tulossa.

”Olen erittäin innostunut jatkamaan yhteistyötä Olympia-korttelin kanssa. Tulevana vuonna myös parannamme VIP-alueen ruokatarjoilua Nakki-Hannun ’törkeen hyvillä raakamakkaroilla'”, VIP-alueen järjestelyistä TamUn puolesta vastaava Harri Karvinen intoilee.

Tulevalla kaudella VIP-alueen tuntumaan pääsee myös ilman VIP-lippua, sillä sen yhteyteen rakennetaan uusi anniskelualue, jonne ovat tervetulleita kaikki katsojat. Tältä alueelta voi jatkossa ostaa myös suoraan naapurissa myyntipistettään pitävän Neljän Vuodenajan hot dogeja. Uusi anniskelualue tarjoaa vaihtoehdon katsomossa sijaitsevalle anniskelualueelle.

Vaikka VIP-alueelle myydään 320 euron hintaisia kausikortteja, voi sinne ostaa myös lippuja yksittäisiin otteluihin. Mukavalla 35 euron hinnalla saa jalkapallo-ottelun lisäksi myös miellyttävän ja laadukkaan kokemuksen. Jos olet jo ostanut tavallisen kausikortin, voit päivittää yksittäisen ottelun tarjoilut VIP-tasolle 27 eurolla. Hintaan sisältyy ruokatarjoilun lisäksi kaksi juomaa (tarjolla ainakin olutta, siideriä, lonkeroa ja alkoholittomia vaihtoehtoja).

”TamU satsaa tarjoilun laadukkuuteen eikä tyydy perinteisiin kinkkukiusauksiin. Ainakin kerran kaudessa kannattaa kokeilla TamUn VIP-tuotetta”, Karvinen suosittelee.

Myöskään VIP-nimeä ei kannata kenenkään pelästyä.

”Jokainen kannattaja on seuralle erittäin tärkeä henkilö”, Karvinen toteaa.

VIP-kausikortit ja -kertaliput ovat myynnissä TamU-kaupassa tai suoraan alla olevien nappien kautta. Tavallisen kausikortin ostaneet saavat alennushinnan VIP-kertalippuihin koodia KAUSARI2021 käyttämällä. Huomaa, että tällöin sinun täytyy esittää stadionille tullessasi sekä kausikortti että VIP-kertalippu.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49