Nuori hyökkääjä Niklas Lindholm Tampere Unitediin

07/01/2019
Uutinen

Tryout-jaksolla vakuuttanut Niklas Lindholm, 18, on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Nuori hyökkääjä esiintyi edukseen myös kahdessa pelatussa harjoitusottelussa, ja avasi maalihanatkin jo Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan pelatussa ottelussa. Viime kaudella Lindholm pelasi TamUn päävalmentajaksi siirtyneen Mourad Seddikin alaisuudessa TPV:n A-junioreissa.

”Siirto tapahtui kun sain tietää TamUn järjestävän tryout-jakson niin halusin yrittää joukkueeseen. Valitsin TamUn siksi, koska haluan koittaa omaa tasoani miesten tasolla, ja TamU on siihen loistava vaihtoehto”, kommentoi Lindholm siirtymistään

Koko uransa TPV:ssä pelannut Lindholm listaa vahvuuksiksensa nopeuden, räjähtävyyden ja peliälyn. Nuorelle hyökkäyspelaajalle tyypillisesti päällimmäiset kehityskohteet ovat puolestaan fyysisyys ja puolustuspeli.

Edelliseen kauteensa Lindholm on tyytyväinen, ja se antaakin hyvät edellytykset hypätä Kakkosen tasolle tutun päävalmentajan alaisuudessa. ”Kehityin Muran valmennuksessa viime kaudella paljon, etenkin ‘työnteko’ kentällä parantui paljon”, Lindholm korostaa.

Tampere Unitedin marras–joulukuun tryouteista Lindholmille jäi hyvä maku. ”Treenaaminen Tryout-joukkueessa on ollut kivaa, ja vanhat TamU:n sopimuspelaajat ovat mukavia. Talven harjoittelut ovat menneet loistavasti, ja vaikka pelien tulokset eivät ole olleet kovin hyviä, on silti peleissä ollut paljon hyvää”, Lindholm arvioi.

”Ensi kaudelta odotan menestystä Kakkosessa, ja itseltäni kehittymistä paremmaksi pelaajaksi”, Lindholm toteaa.

”Niklas Lindholm on pirkanmaalainen lupaava nuori pelaaja. Olen kaksi kautta valmentanut Nikkeä edellisessä seurassa junioripuolella. Hän on erittäin nopea ja hyvä viimeistelijä. Hän ei ole vielä ajanut itseään joukkueen sisään, mutta uskon, että hän kehittyy vielä tuosta ja saadaan hänestä kaikki irti nuoresta iästä huolimatta”, arvioi puolestaan päävalmentaja Mourad Seddiki.

”Kävin viime vuonna katsomassa pari TamUn peliä, ja fanit olivat aivan huikeita. Niille haluan sanoa että jatkaa samaan malliin!” Lindholm päättää.

Sopimustilanteesta

Tampere United on nyt julkaissut yhteensä kahdeksan ensi kauden sopimuspelaajaa. Tässä joukossa ei ole mukana Aleksi Inkinen, jonka sopimus purettiin joulukuun lopussa, kun hänelle löydettiin pelipaikka Nokian Palloseurasta. Lisäksi sopimuspelaajista Antti Kuusinen hakee pelipaikkaa Ykköseen nousseesta TPV:stä, jonne hänellä on sopimuksensa option nojalla oikeus siirtyä. Muista viime kauden TamU-pelaajista myös Mauno Sirén ja Riku Oras harjoittelevat edelleen TPV:n mukana.

Lisää sopimusuutisia voidaan odottaa lähitulevaisuudessa. Niitä odotellessa kannattaa käydä kausikorttiostoksilla, sillä kausikortin hinta kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä, kunnes lopullinen hinta eli 90 euroa on saavutettu.

Pääkatsomokausikorttien uusi hinta on nyt 70 euroa, mutta alennusryhmien kausikorttien hinta pysyy 65 eurossa ja kausikortit kannattajakatsomoon maksavat edelleen 50 euroa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Tervetuloa ostoksille!

TamU-kauppa: tampereunited.fi/kauppa

Elias Alanen (mv)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Antti Kuusinen (mv)
Niklas Lindholm (h)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Verneri Uimonen (p)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa