7.1.2019

 
 

Nuori hyökkääjä Niklas Lindholm Tampere UnitediinTryout-jaksolla vakuuttanut Niklas Lindholm, 18, on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Nuori hyökkääjä esiintyi edukseen myös kahdessa pelatussa harjoitusottelussa, ja avasi maalihanatkin jo Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan pelatussa ottelussa. Viime kaudella Lindholm pelasi TamUn päävalmentajaksi siirtyneen Mourad Seddikin alaisuudessa TPV:n A-junioreissa.

”Siirto tapahtui kun sain tiet√§√§ TamUn j√§rjest√§v√§n tryout-jakson niin halusin yritt√§√§ joukkueeseen. Valitsin TamUn siksi, koska haluan koittaa omaa tasoani miesten tasolla, ja TamU on siihen loistava vaihtoehto”, kommentoi Lindholm siirtymist√§√§n

Koko uransa TPV:ssä pelannut Lindholm listaa vahvuuksiksensa nopeuden, räjähtävyyden ja peliälyn. Nuorelle hyökkäyspelaajalle tyypillisesti päällimmäiset kehityskohteet ovat puolestaan fyysisyys ja puolustuspeli.

Edelliseen kauteensa Lindholm on tyytyv√§inen, ja se antaakin hyv√§t edellytykset hyp√§t√§ Kakkosen tasolle tutun p√§√§valmentajan alaisuudessa. ”Kehityin Muran valmennuksessa viime kaudella paljon, etenkin ‚Äėty√∂nteko‚Äô kent√§ll√§ parantui paljon”, Lindholm korostaa.

Tampere Unitedin marras‚Äďjoulukuun tryouteista Lindholmille j√§i hyv√§ maku. ”Treenaaminen Tryout-joukkueessa on ollut kivaa, ja vanhat TamU:n sopimuspelaajat ovat mukavia. Talven harjoittelut ovat menneet loistavasti, ja vaikka pelien tulokset eiv√§t ole olleet kovin hyvi√§, on silti peleiss√§ ollut paljon hyv√§√§”, Lindholm arvioi.

”Ensi kaudelta odotan menestyst√§ Kakkosessa, ja itselt√§ni kehittymist√§ paremmaksi pelaajaksi”, Lindholm toteaa.

”Niklas Lindholm on pirkanmaalainen lupaava nuori pelaaja. Olen kaksi kautta valmentanut Nikke√§ edellisess√§ seurassa junioripuolella. H√§n on eritt√§in nopea ja hyv√§ viimeistelij√§. H√§n ei ole viel√§ ajanut itse√§√§n joukkueen sis√§√§n, mutta uskon, ett√§ h√§n kehittyy viel√§ tuosta ja saadaan h√§nest√§ kaikki irti nuoresta i√§st√§ huolimatta”, arvioi puolestaan p√§√§valmentaja Mourad Seddiki.

”K√§vin viime vuonna katsomassa pari TamUn peli√§, ja fanit olivat aivan huikeita. Niille haluan sanoa ett√§ jatkaa samaan malliin!” Lindholm p√§√§tt√§√§.

Sopimustilanteesta

Tampere United on nyt julkaissut yhteensä kahdeksan ensi kauden sopimuspelaajaa. Tässä joukossa ei ole mukana Aleksi Inkinen, jonka sopimus purettiin joulukuun lopussa, kun hänelle löydettiin pelipaikka Nokian Palloseurasta. Lisäksi sopimuspelaajista Antti Kuusinen hakee pelipaikkaa Ykköseen nousseesta TPV:stä, jonne hänellä on sopimuksensa option nojalla oikeus siirtyä. Muista viime kauden TamU-pelaajista myös Mauno Sirén ja Riku Oras harjoittelevat edelleen TPV:n mukana.

Lisää sopimusuutisia voidaan odottaa lähitulevaisuudessa. Niitä odotellessa kannattaa käydä kausikorttiostoksilla, sillä kausikortin hinta kasvaa viidellä eurolla aina sopimusjulkaisun yhteydessä, kunnes lopullinen hinta eli 90 euroa on saavutettu.

Pääkatsomokausikorttien uusi hinta on nyt 70 euroa, mutta alennusryhmien kausikorttien hinta pysyy 65 eurossa ja kausikortit kannattajakatsomoon maksavat edelleen 50 euroa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Tervetuloa ostoksille!

TamU-kauppa: tampereunited.fi/kauppa

Elias Alanen (mv)
Antti Haavisto (p)
Elias Harala (h)
Antti Kuusinen (mv)
Niklas Lindholm (h)
Eetu Rahkola (p)
Konsta Raittinen (kk)
Verneri Uimonen (p)