Nousu Ykköseen jäi haaveeksi

29/10/2023 TamU
Uutinen

Nousukarsinnan toinen osaottelu HJK Klubi 04:ää vastaan päättyi sunnuntai-iltana Bolt Arenalla kitkerään tappioon maalein 4–0, ja näin Tampere United jatkaa ensi kaudella Kakkosessa yhteismaalein 5–2. Tampere Unitedia oli kannustamassa noin 200 vieraskannattajaa, joille valtava kiitos upeasta tuesta ja koko kaudesta. Tarkempi raportti ottelusta julkaistaan myöhemmin.

Kausikortit kaudelle 2024 tulevat myyntiin marraskuun aikana. Kakkonen on ensi kaudella neljänneksi korkein sarjataso, sillä Veikkausliigan ja Ykkösen välissä on uusi Ykkösliiga. Kakkonen pelataan kolmessa kymmenen joukkueen lohkossa, ja sarjajärjestelmästä saadaan tarkempaa tietoa todennäköisesti jo lähiviikkoina. TamUn lohkossa pelaavat suurella todennäköisyydellä ainakin seuraavat joukkueet:

  • Tampere United
  • FC Inter 2 (Turku)
  • HJS (Hämeenlinna)
  • Ilves 2 (Tampere)
  • Ilves-Kissat (Tampere)
  • Pallo-Iirot (Rauma)
  • TPV (Tampere)

Tiedossa on siis paljon paikallispelejä ”Kakkosen Tampereen lohkossa”. Mainittujen joukkueiden lisäksi lohkoon saattaa hyvinkin tulla Närpes Kraft. Lisäksi mukana on tästä riippuen 2–3 joukkuetta pääkaupunkiseudulta.

Kiitokset pelaajille, valmentajille ja kannattajille upeasta kaudesta 2023! Nyt on aika vetää hetki henkeä, ennen kuin valmistautuminen kauteen 2024 jatkuu täydellä teholla. Ensi kaudella TamU tulee taas täysillä ja tavoitteena on silloinkin nousu Ykköseen, kun TamU pelaa uudella Tammelan stadionilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2