Nils Strömsholm lähtee kolmanteen kauteensa Sinipaidoissa

04/01/2021
Uutinen

Uusi vuosi tuo tullessaan mieluisan sopimusuutisen, kun kaksi edellistä kautta Tampere Unitedia edustanut Nils Strömsholm on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Kahden edellisen kauden aikana yhteensä 21 yhdessä sarjaottelussa pelannut Nils Strömsholm, 21, on laittanut sähköisen allekirjoituksensa tulevalle kaudelle Unitedin kanssa.

Strömsholm liittyi Sinipaitoihin Kakkosen kaudelle 2019 ja pelasi lopulta kahdeksassa ottelussa ollen avauksessa kahdesti. Päättyneellä kaudella minuutteja kertyi 13 edustuksen ottelussa, joista avauksessa Strömsholm nähtiin kuudesti. Strömsholmin ensimmäinen TamU-maali sai myös valonsa kauden viimeisellä kympillä Palloseppoja vastaan.

Päävalmentaja Jukka Listenmaa korostaa Strömsholmin sopimuksen yhteydessä jatkuvuutta.

”Tämä tuo sitä kaivattua jatkuvuutta. Nykyisistä sopimuspelaajista Nils on Ali Aitbenzanzoun ohella pisimpään joukkueessa pelannut pelaaja.”

”Nils tuli meille tryoutille, kun oli ilman sopimusta, ja teki hommansa jälleen kerran riittävän hyvin. Pojalta löytyy paljon sitä juoksuvoimaa mitä me haluamme ja on riittävän nöyrä”, jatkaa Listenmaa.

Strömsholm on tyytyväinen siihen, että näin kolmanteen TamU-kauteen lähdettäessä joukkueen runko ja perustukset ovat ensimmäisen kerran pysyneet talvella kasassa.

”On kyllä todella positiivista, että runko pysyy samana! Joukkueen henki on valmiiksi hyvä niin kentällä kuin kopin sisälläkin, ja päästään toivottavasti suoraan jatkamaan niin sanotusti hyvällä flow-tilalla”, Strömsholm kertoo ja jatkaa perään.

”Joukkueen rakentuminen on näyttänyt todella hyvältä ja saadaan kyllä todella kova jengi kasaan. Omaa roolia en sinänsä ole vielä liikaa miettinyt, mutta kyllä tässä koko ajan täytyy yrittää parantaa ja kehittyä. Sitä kautta ansaita minuutteja kentällä.”

Listenmaa näkee joukkueessa puuttuvan vielä pari palasta

Nils Strömsholmin myötä Tampere Unitedilla on nyt jo 19 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle. Paketti on siis edellisvuosiin nähden erinomaisesti kasassa vuodenaikaan nähden.

Millaisille osa-alueille TamU vielä erityisesti hakee vielä pelaajia?

”Meidän vasemman puolen laitapakin paikka on vielä auki. Mauno Sirén pystyy siinä toki pelaamaan, mutta mieluummin Maukkaa siellä oikealla puolella käyttäisi. Tämä pätee oikeastaan meidän kaikkiin laitapuolustajiin”, päävalmentaja Listenmaa kommentoi.

”Keskikentän pohjalle kaipaamme myös vielä täydennystä. Siellä ei ole vielä juurikaan kilpailua”, Listenmaa lisää.

Tampere Unitedin kausikortit ovat nyt vuoden vaihduttua myynnissä TamU-kaupassa normaalihinnoilla. Aikuisten kausikortti maksaa 70 € ja alennusryhmien kausikortti 45 €. Lisäksi myynnissä on naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja 15 €:n hinnalla. Tule ostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2