4.7.2017

 
 

Niclas Kalatsevin sopimus purettu yhteis­ymmäryksessäTampere United ja Niclas Kalatsev ovat purkaneet kuluvan kauden kattaneen pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä ja ilman dramatiikkaa. Vain kolmessa ottelussa tällä kaudella pelannut Kalatsev ei ole saanut sovitettua Kakkosen tason pelaamisen ja harjoittelun vaatimuksia yhteen perhe- ja työelämän vaatimusten kanssa, ja näin ollen sopimuksen purkaminen todettiin yhdessä parhaaksi ratkaisuksi. Kalatsevin kauden kohokohdaksi jää kaksi syötettyä maalia, kun TamU voitti nyt sarjaa johtavan BK-46:n toukokuussa vieraissa maalein 3–4. Kaikkiaan hän ehti olla mukana vain kolmessa ottelussa.

Kalatsev osallistui vielä eilen Tampere Unitedin harjoituksiin ja kertoi päätöksestään joukkueelle harjoitusten jälkeen. ”Haluan kiittää seuran kannattajia, taustoja ja pelikavereita mahdollisuudesta pelata Tampere Unitedissa”, Kalatsev toteaa. ”Nyt perhetilanne on sellainen, että minua tarvitaan eniten kotona, joten katsoin tämän ainoaksi mahdolliseksi ratkaisuksi.”

Tampere United toivottaa Niclas Kalatseville kaikkea hyvää. Toivottavasti paluu pelikentille on vielä jonain päivänä mahdollista!