Naisten kauden viimeisen koti­ottelun yhteydessä tarjolla maittavaa ruokaa ja juomaa

12/09/2022 TamU naiset
Uutinen

Naisten edustusjoukkue pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa tulevana lauantaina 17.9. kello 15.00 Pyynikin urheilukentällä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kello 14.30 alkaen VIP-tilaisuus kaikille niille, jotka haluavat tukea naisten joukkuetta. Tarjolla on Iron Pig Foodin maittava burger-annos, kaksi ruokajuomaa, kahvi ja makkara. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus maistella Salama Brewingin oluita ja saada oluista tietoa panimon henkilökunnalta. VIP-liput ovat myynnissä TamU-kaupassa ja niiden hinta on 29­ €. VIP-tilaisuuden tuotto käytetään kokonaisuudessaan naisten joukkueen tukemiseen.

VIP-tilaisuuden konsepti on tuttu miesten edustusjoukkueen otteluista, ja se järjestetään viihtyisässä teltassa, joka suojaa ruokailijoita säältä. Teltta sijaitsee Pyynikin urheilukentän kaupungin puoleisessa päädyssä. Ruokatarjoilu on taatusti laadukas, ja ruokajuomaksi voi valita olutta, siideriä, lonkeroa, punaviiniä, valkoviiniä tai alkoholittoman vaihtoehdon. Kahvi ja makkara tarjoillaan ottelun tauolla.

VIP-tilaisuus alkaa kello 14.30 eli puoli tuntia ennen ottelun alkua. Samalla aukeaa anniskelualue ja TamUn kioski myös niille, jotka eivät osallistu VIP-tilaisuuteen.

”Naisten edustusjoukkueen ottelutapahtumia kehitetään jatkuvasti, ja nyt onkin ensimmäistä kertaa tarjolla VIP-palvelut. Tämä on myös samalla hyvä paikka kiittää naisten joukkueen yhteistyökumppaneita, ja heidät on kaikki kutsuttu VIP-vieraiksi”, Tampere Unitedin promoottori Henri Ekman toteaa.

”Nyt on viimeinen kerta käydä naisten peleissä tällä kaudella, joten nyt vaan kaikki perheenjäsenet, kaverit ja tutut mukaan. Tehdään yhdessä naisten edustusjoukkueen yleisö-ennätys!”

Tule siis nauttimaan herkullisesta ruuasta ja maittavista juomista, ja tue samalla Tampere Unitedin naisten joukkuetta. VIP-liput ovat myynnissä 29 euron hintaan TamU-kaupassa. Voit lippua ostaessasi valita myös hampurilaisesta myös kasvisvaihtoehdon.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49