Naisten edustus­­joukkue pelaa kotiottelunsa Pyynikillä

22/03/2023 TamU naiset
Uutinen

Naisten Kolmosen otteluohjelma on saatu valmiiksi. Tampere United pelaa yhtä lukuunottamatta kaikki kotiottelunsa sinivihreälle yhteisölle rakkaalla Pyynikin urheilukentällä. Kauden kohokohtiin kuuluvat paikalliskohtaamiset FC Nokian kanssa sekä tietenkin heinäkuinen matka Maarianhaminaan. Kausi alkaa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Selkeänä tavoitteena edustusjoukkueella on sarjan voitto ja nousu Kakkoseen kaudeksi 2024. Kaikissa kotiotteluissa yleisöä palvelevat grillipiste ja anniskelualue.

Naisten edustusjoukkue – kausi 2023

  • Kolmas kausi Kolmosessa ja tavoitteena sarjanousu.
  • Kotiottelut pelataan kauden avausta lukuunottamatta Pyynikin urheilukentällä.
  • Yhtenä kohokohtana matka Maarianhaminaan lauantaina 29.7.

Sarjaa ajatellen näyttää hyvältä. Joukkueessa on uusia pelaajia, jotka ovat löytäneet hyvin paikkansa ja yhteishenki on korkealla tasolla.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Avauskierroksen kotiottelun IFK Mariehamnia vastaan Tampere United joutuu pelaamaan evakossa Kaupin jalkapallostadionilla, sillä Pyynikin urheilukentällä viime syksynä alkanut rataremontti estää pelit Pyynikillä vielä huhtikuussa ja mahdollisesti sen jälkeenkin. Juuri tämän takia onkin hyvä, että seuraava kotiottelu pelataan vasta lauantaina 20.5. jolloin Pyynikille saadaan vieraaksi Nelosesta viime kaudella noussut HJS.

Muut uudet joukkueet Kolmosessa ovat Kakkosesta viime kaudella pudonneet TPS:n kakkosjoukkue ja Liedon Pallo. Matkat Turun seudulle eivät siis tulevallakaan kaudella käy vähiin, vaikka HJS tuo uutena lähialueiden joukkueena mukava lisän sarjaan. Satakunnasta ei tälläkään kaudella ole ikävä kyllä mukana yhtään joukkuetta.

”Sarjaa ajatellen näyttää hyvältä. Joukkueessa on uusia pelaajia, jotka ovat löytäneet hyvin paikkansa ja yhteishenki on korkealla tasolla”, toteaa päävalmentaja Kari Numminen.

”Kaikki kolme uutta joukkuetta ovat varmasti kovia. Uskon, että kaudesta tulee hyvä, ja meillä on kaikki mahdollisuudet voittaa lohkomme”, Numminen jatkaa.

Kauden ehdottomasti odotetuin vierasottelu on matka IFK Mariehamnin vieraaksi Ahvenanmaalla. Tällä kertaa laivaan astutaan lauantaina 29.7. Kannattajille kyseessä on todellinen superviikonloppu, sillä miesten edustusjoukkue pelaa edellisenä päivänä kauden ehkä isoimman vierasottelunsa Pitsiyön spesiaalissa Raumalla.

Suomen Cup auttaa valmistautumaan sarjakauteen

Ennen sarjakauden alkua TamU pelaa Suomen Cupin avauskierroksen ottelun Pargas IF:n vieraana sunnuntaina 2.4. Samainen PIF kohdataan samalla Aktia LKV Arenan tekonurmella myös Kolmosen kolmannella kierroksella lauantaina 13.5.

Ensi viikonlopulle on saatu myös yksi harjoitusottelu lisää, kun TamU kohtaa Kakkosessa pelaavan TPV:n Kaupin jalkapallostadionilla sunnuntaina 26.3. kello 18.30.

”Joukkueen terveystilanne on nyt hyvä, ja olemme päässeet treenaamaan isolla ryhmällä. Valmiudet niin sunnuntain harjoitusotteluun, kuin Suomen Cupin peliinkin ovat kunnossa.”

Sarjapelien alkaessa kotiotteluissa yleisölle järjestetään viime kaudelta tutut palvelut, eli grillipisteeltä saa makkaraa sekä lihaisena että vegaanisena vaihtoehtona, ja anniskelualueella on laaja valikoima erilaisia juomia.

”Toivotaan, että saamme kotiotteluihin lisäpelaajan katsomoon saapuvien kannattajien muodossa. Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää jalkapalloa TamU naisten mukana!” päättää päävalmentaja Numminen.

Hyvä tapa tukea TamU-naisia on ostaa tukikausikortti kaudelle 2023. Tulot käytetään suotaan pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tukikausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa ja suoraan alta olevasta napista.

Katso otteluohjelma tästä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2