Naisten edustus pelaa sunnuntaina viimeisen koti­ottelunsa – tarjolla maittava ruokapaketti

12/09/2023 TamU naiset
Uutinen

Naisten edustusjoukkue pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa paikallisvastustaja LeKi-futista vastaan tulevana sunnuntaina 17.9. kello 16.00 Pyynikin urheilukentällä. Ottelun yhteydessä on mahdollista nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta, sillä Pyynikillä on klo 15.30 alkaen tarjolla Olympia-korttelin ravintola Muusan erinomainen buffetpöytä, joka on saanut valtavasti kiitosta miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumissa. Ruokapaketin hinta on 25 €, ja siihen sisältyy myös alkoholiton ruokajuoma ja ottelun tauolla kahvi ja makkara. Ruokapaketit ovat myynnissä TamU-kaupassa ja niiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan naisten joukkueen tukemiseen.

Naisten edustusjoukkue

  • Pelaa Kolmosessa kolmatta kauttaan.
  • Taistelee vaikeasta alkukaudesta huolimatta sarjan toisesta tilasta.
  • Kauden viimeisessä kotiottelussa tavoitteena tehdä yleisöennätys eli ylittää 127 katsojaa.

Ruokailijoille on varattu Pyynikin urheilukentällä oma teltoilla katettu alueensa, josta voi ostaa myös alkoholijuomia (tarjolla olutta, siideriä, lonkeroa, seltzeriä, punaviiniä ja valkoviiniä). Tilaisuudessa on myös mahdollisuus maistella naisten edustusjoukkueen yhteistyökumppanin Salama Brewingin oluita superedulliseen hintaan 4 € / tölkki.

Buffettissa on liharuuan ohella autommaattisesti tarjolla myös kasvisvaihtoehto, ja muut erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon ostoksen yhteydessä esitettyjen toiveiden mukaisesti.

”Naisten edustuksella on vaikean alun jälkeen ollut upea kausi, joten tästä tsemppaamisesta isot kiitokset kaikille pelaajille, valmentajille ja taustahenkilöille!”

”Tällä kaudella on myös tehty yleisöennätys 127 katsojaa. Tämän lukeman ylittäminen olisi upea kiitos koko seurayhteisöltä”, toivoo Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Tule siis nauttimaan herkullisesta ruuasta ja maittavista juomista, ja tue samalla Tampere Unitedin naisten joukkuetta. Ruokapaketit ovat myynnissä 25 euron hintaan TamU-kaupassa. Voit lippua ostaessasi kertoa myös erikoisruokavaliostasi.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa