Naisten edustus pelaa sunnuntaina kauden viimeisen kotiottelunsa

15/09/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen kausi lähestyy loppuaan, sillä tulevana sunnuntaina vuorossa on kauden viimeinen kotiottelu. Sinipaitojen vieraaksi Pyynikin urheilukentälle tulee naapurikunnan LeKi-futis, joka majailee sarjataulukossa viimeisenä ja on jo tuomittu putoamaan Neloseen. TamU taistelee vielä sarjan toisesta sijasta, mutta nousu Pargas IF:n ja Liedon Pallon ohi ei ole enää Sinipaitojen omissa käsissä. Viimeisen kotiottelun kunniaksi Pyynikin urheilukentällä on mahdollista nauttia Olympia-korttelin Ravintola Muusan maittava buffet puoli tuntia ennen ottelun alkua. Samalla tavoitellaan TamU-naisten kaikkien aikojen yleisöennätystä.

TamU – LeKi-futis

  • TamUlla on vielä tavoitteena nousta sarjan kakkoseksi, mutta sen toteutuminen ei ole enää Sinipaitojen omissa käsissä.
  • LeKi-futis on jo tuomittu putoamaan ensi kaudeksi Neloseen.
  • Tavoitteena on saada Pyynikille uusi ennätysmäärä yleisöä, eli yli 127 katsojaa.

Viime viikon kotiottelussa TamU otti ikävän kolhun voittoputkeensa hävittyään LiePalle katkerasti 1–2 kahdella aivan ottelun loppuhetkillä tulleella takaiskulla. Joukkue kuitenkin käänsi katseensa nopeasti uuteen viikkoon ja lähtee sunnuntaina taistelemaan pisteistä.

TamU voitti LeKin kevätkierroksella Sääksjärvellä selvin 2–6 (1–3) -lukemin, eikä LeKi tällä kaudella ole napannut yhtäkään kolmen pisteen pottia nimiinsä. Sarja­taulukossa joukkueen lukemat ovat suorastaan karut maalieron ollessa 14–90. Silti vastustajaa ei voi lähteä ennalta aliarvioimaan.

Sinipaitojen tavoitteena on lähteä otteluun oman pelin kautta ja toteuttaa toivottuja asioita. Samalla myös joukkueelle omaa jännitystä kentälle tuo syyskierroksen loppumisen lähestyminen, vaikkakaan joukkue ei enää noususta taistele.

Tavoitteena yleisöennätys

Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 17.9. kello 16.00 alkaen. Ennen ottelua TamUn miesten kakkosjoukkue pelaa kello 14.00 alkaen oman ottelunsa PP-70:tä vastaan.

Kauden viimeisen kotiottelun kunniaksi tavoitteena on tehdä TamU-naisten uusi yleisöennätys. Aiempi ennätys eli 127 katsojaa on vain kolmen viikon takaa paikallisottelusta FC Nokiaa vastaan. Kaikki TamUn juniorijoukkueet on haastettu mukaan!

Kello 15.30 Pyynikillä tarjoillaan Olympia-korttelin ravintola Muusan maukas buffet. Ruokapaketti maksaa 25 euroa, ja sen voi ostaa ennakkoon TamU-kaupasta, ja niiden koko tuotto käytetään TamU-naisten hyväksi. Paketit ovat myynnissä myös Pyynikillä, jos niitä on vielä ottelupäivänä jäljellä. Pakettiin kuuluu lämpimän ruuan lisäksi alkoholiton ruokajuoma sekä ottelun tauolla kahvi ja makkara.

Tervetuloa vielä kerran Pyynikin urheilukentälle kannustamaan naisten edustusjoukkue voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2