Naisten edustus pelaa sunnuntaina kauden päätösottelun

23/09/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen kauden päätöspeli pelataan sunnuntaina vieraissa Soikan tekonurmella, jossa vastaan asettuu Paimion Haka. Sinipaitojen nousuhaaveet Kakkoseen siirtyivät ensi kaudelle, mutta sunnuntain ottelusta lähdetään hakemaan voittoa ja sitä kautta mukavaa päätöstä kaudelle. Mahdollisuudet parantaa sarjasijoitusta ovat kuitenkin käytännössä menneet, kun Pargas IF ja Liedon Pallo voittivat omat päätösottelunsa lauantaina. Näin ollen TamUn loppusijoitus tämän vuoden Kolmosessa on neljäs.

PaiHa – TamU

  • Naisten edustusjoukkueen kausi päättyy Paimiossa, ja lopullinen sarjasijoitus on neljäs.
  • Sarjanousu kariutui hankalaan alkukauteen, mutta 10 viimeisestä ottelusta on otettu 9 voittoa.
  • Kauden viimeisestä pelistä haussa on jälleen iloinen peliesitys ja muutama kaunis maali.

Viime viikolla pelattiin naisten edustusjoukkueen kauden viimeinen kotiottelu Pyynikin urheilukentällä, jossa Sinipaidat voitti LeKi-futiksen selvin lukemin 9–0 (2–0). Murskavoitosta kertyneellä itsevarmuudella lähdetään hakemaan kauden viimeisestä vierasottelusta myös kolmea pistettä. Tavoitteena on laittaa maaliverkot laulamaan myös Paimiossa.

TamUn ja PaiHan viimeisin kohtaaminen kevätkierroksella päättyi Sinipaitojen 2–0 voittoon Pyynikillä Johanna Heikkisen ja Pinja Aaltosen maaleilla. Samoin edellinen Paimiossa pelattu ottelu päättyi viime kaudella TamUn niukkaan 0–2-voittoon Emilia Heinon ja Emilia Nummisen maaleilla, kuten yllä kuvastakin näkyy.

TamUn ja PaiHan kohtaamiset ovat aina olleet tasaisia vääntöjä, joten jännitystä ottelusta ei varmasti sunnuntainakaan puutu. PaiHa majailee sarjan kuudennella sijalla seitsemän pisteen päässä TamUsta, joten vaikka sillä on jäljellä vielä kaksi ottelua, heillä ei enää ole mahdollisuutta nousta sarjassa Sinipaitojen yläpuolelle.

Nousutavoitteella kauteen lähteneelle joukkueelle sijoittuminen sarjassa vasta neljänneksi on tietenkin pettymys. Vaikean alkukauden jälkeen peli-ilo ja menestys palasivat kuitenkin joukkueeseen. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan joukkue on voittanut yhdeksän, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraava kautta.

Sinipaitojen eteenpäin puolustaminen on ollut vahvaa viime otteluissa, ja rohkeat yksilösuoritukset ovat tuottaneet paljon upeita maaleja. Kauden viimeisessä pelissä joukkueella on mahdollisuus päästä vielä kerran esittämään parastaan ja nauttimaan pelaamisesta

Naisten edustusjoukkueen kauden viimeinen peli potkaistaan käyntiin sunnuntaina 24.9. Paimiossa Soikan tekonurmella klo 14.00. Tampere Unitedin naiset kiittävät kannattajia ja taustoja kuluneesta kaudesta!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

klo - TamU

klo - TamU naiset

klo - TamU 2