Naisten edustus palaa sunnuntaina Pyynikille

05/08/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkue palaa saarireissun jälkeen Pyynikin urheilukentälle huomenna sunnuntaina. Sinipaidoille tulee vastaan Turun Toverit, jonka kanssa on pelattu tiukkoja otteluita. Kevätkierroksella TamU kävi hakemassa ensimmäistä kertaa täyden pistepotin Kisapuiston kentältä. Pyynikin urheilukentällä joukkueet ovat kohdanneet vain kerran aiemmin, ja tuosta ottelusta otetun voiton TamU aikoo toistaa sunnuntaina, kun ottelu potkaistaan käyntiin kello 14.00. 

TamU – TuTo

  • TamU hakee neljättä peräkkäistä voittoa ja nousua kärkipään joukkueiden kantaan.
  • Aiemmista kohtaamisista Kolmosessa molemmilla on yksi voitto ja kahdesti on pelattu tasan.
  • Grillipiste ja anniskelualue palvelevat Pyynikillä klo 13.30 alkaen.

Sinipaitojen kausi on ollut viimeisten kierrosten ajan hyvässä nousujohteessa alkukauden pienen notkahduksen jälkeen, sillä joukkue on mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa. Sunnuntain ottelusta olisi tärkeää saada pisteet kotiin, jotta joukkue pääsisi nousemaan kärkisijojen tuntumaan, vaikkakin nousu on kaikella varmuudella jo karannut joukkueen käsistä.

Putoamispeikko ei ole Sinipaidoilla missään vaiheessa päässyt kummittelemaan, mutta lisää turvaa toisi seitsemän pistettä TamUn perässä olevan TuTon jätttäminen pisteittä. Toisaalta TuTo tarvitsee ottelusta pisteitä vielä kipeämmin, jotta se tulisi pysymään putoamisviivan yläpuolella. Nyt heillä on matkaa vain kolme pistettä ensimmäisellä putoajan paikalla olevaan IFK Mariehamniin.

TuTo on tunnettu kovasta taistelutahdostaan sekä periksiantamatromuudestaan. Joukkue pelaa myös fyysisesti ja se on aiheuttanut aina Sinipaidoille päänvaivaa aiemmissa kohtaamisissa.

Ottelu pelataan siis Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 6.8. klo 14.00 alkaen. Anniskelualue ja grillipiste palvelevat yleisöä jo klo 13.30 alkaen, ja tarjolla on muun muassa Salama Brewingin oluita mukavaan 7 euron tölkkihintaan. Grillistä tarjoillaan Tapolan lihaisia makkaroita sekä Vegemin vegaanisia vaihtoehtoja.

Vaikka miesten edustuksen osalta Pyynikin pelit on pelattu, naisten edustus ja miesten kakkosjoukkue tarjoavat mahdollisuuden palata rakkaalle kotikentälle. Tervetuloa nauttimaan palveluista ja kannustamaan Sinipaidat voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49