Naisten edustus matkaa lauantaina Lietoon

10/06/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Sinipaitojen ottelut jatkuvat lauantaina Liedon keskuskentällä, kun vastaan asettuu uusi tuttavuus Liedon Pallo. Tappio Pyynikin kotiavauksesta on jätetty taakse, ja uutta vastustajaa vastaan Sinipaitojen katse on vain kolmen pisteen tavoittelussa. TamU on saanut hyvän treeniviikon alle ja pystynyt hiomaan peliään viimeisistä otteluista eteenpäin. TamUn murheenkryyniksi on viimeisissä peleissä osoittautunut pallon saaminen verkon perukoille, kun neljän viimeisen ottelun tehtyjen maalien sarake näyttää vaivaista yhtä maalia.

LiePa – TamU

  • Joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet toisiaan.
  • Viime kaudella LiePa pelasi Kakkosessa, mutta on nyt romahtanut Kolmosen häntäpäähän.
  • TamU lähteen otteluun luottavaisen hyvän harjoitusviikon jälkeen, mutta perillä odottava luonnonnurmi on pieni kysymysmerkki.

LiePa on taistellut viimeiset kaksi peliä tasapeleiksi eikä varmasti tule olemaan helppo vastus. Lietolaiset pelasivat viime kauden vielä sarjatasoa ylempänä, mutta putosi TPS:n kakkosjoukkueen tapaan Kolmoseen kuluvaksi kaudeksi. Liedon farmijoukkueena toimi viime kaudella TamUlle tutuksi tullut Piikkiön Palloseura. Kyseisessä pelissä oli myös LiePan pelaajia vahvistuksena, joten pelitapa saattaa olla samankaltainen kuin PiPSillä.

Peli pelataan luonnonnurmella, joten pelialusta ei ole TamUn etu. Sinipaidat ovat pelanneet kauden aikana muutaman pelin nurmella, mutta kaikki harjoitukset ovat olleet tekonurmella, ja FC Nokiaa ja Pargas IF:ää vastaan Sinipaitojen syöttöjen laatu oli heikkoa hieman oudolla alustalla. TamU kuitenkin pyrkii pitämään TPS-pelissä nähdyn pallonhallintatason myös Liedossa pelialustasta huolimatta.

Ottelu potkaistaan käyntiin Liedon keskuskentällä lauantaina 10.6. klo 14.00. TamUlla on tavoitteena kääntää kauden kurssi noususuuntaan ja lähteä kiipeämään sarjataulukossa korkeammalle. Sinipaidat hyökkäykseen!

Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49