Naisten edustus aloittaa sarjakauden lauantaina IFK Mariehamnia vastaan

28/04/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueen sarjakausi käynnistyy lauantaina 29.4. kotiottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 14.00 Kaupin jalkapallostadionilla. Sinipaitojen tavoitteena on tälläkin kaudella sarjanousu, joka jäi viime kaudella harmillisesti vain neljän pisteen päähän. Tamperelaiset ovat harjoitelleet marraskuusta lähtien ja vaikka joukkueessa on ollut vaihtuvuutta viime kauden jälkeen, niin harjoitusottelut ja Suomen Cupin pelit ovat tuoneet joukkuetta pelillisesti hyvin yhteen. Lauantaina yleisöllä on tilaisuus tulla paikan päälle katsomaan missä joukkue menee, ja ottaa samalla TamUn myyntipisteillä aikuisten tai lasten virvokkeita tai vaikkapa grillimakkaraa.

TamU – IFK Mariehamn

  • Kausi alkaa Kaupin jalkapallo­stadionilla Pyynikillä kesken olevan rataremontin takia.
  • Joukkueen tavoitteena on jälleen nousu Kakkoseen.
  • Vastustaja IFK Mariehamn ehti jo avata kautensa voittamalla LeKi-futiksen.

IFK Mariehamn aloitti jo sarjakautensa viikko sitten, kun he vierailivat naapurikunnassa Lempäälässä LeKi-futiksen vieraana. Saarelaiset käynnistivät kautensa vakuuttavalla 1–3-voitolla ja saapuvat varmasti takaisin Pirkanmaalle hakemaan uutta kolmen pisteen ryöstöä. Kyseessä on juoksuvoimainen joukkue, joten Kaupin jalkapallostadionin suurikenttä toimii heille paremmin kuin Pyynikki, sillä onhan heidän kotikenttänsäkin lentokenttämäinen Wiklöf Holding Arena. Tampere Unitedin tulee siis olla tarkkana laitajuoksujen kanssa, ja keskikenttä on pidettävä tiiviinä, jotta linjan taakse ei päästä antamaan pitkiä murtavia palloja.

Tampere Unitedin valmistautuminen kauteen on ollut haasteellinen eivätkä olosuhteet ole olleet ihanteelliset Tampereen haasteellisen kenttätilanteen takia. Sinipaidat ovat kuitenkin tehneet parhaansa, ja hyvä talvikausi on luonut joukkueelle vankan pohjan. Viimeisten otteluiden tekeminen on osoittanut, että pelillisesti joukkue voi haastaa kenet vain sarjassa. Viime viikkoinen Suomen Cupin ottelu oli hyvä sarjakauteen valmistava ottelu, josta Sinipaidat saivat mukaan viimeiselle harjoitusviikolle hiottavia kehityskohteita.

Hanki tukikausikortti

Ottelu pelataan siis huomenna lauantaina 29.4. klo 14.00 Kaupin jalkapallostadionilla, jossa on viime kausilta tutut palvelut avoinna jo klo 13.30 alkaen. Anniskelualueelta saa siis Salama Brewingin juomia ja grilliltä muun muassa Tapolan ja Vegemin makkaroita sekä kuumia ja kylmiä juomia. Naisten ottelun jälkeen klo 16.00 alkaen pelataan myös miesten kakkosjoukkueen sarjaottelu TP-T:tä vastaan, ja palvelut ovat avoinna myös tämän ottelun ajan.

Kauden 2023 tukikausikortin voi edelleen ostaa TamU-kaupasta tai suoraan alla olevasta napista. Tukikausarien tuotot käytetään täysimääräisesti joukkueen kulujen kattamiseen ja sitämyötä pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tue siis joukkuetta ja sen tavoitetta nousta sarjatasoa ylemmäksi Kakkoseen!

TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joissa paketissa on mukana miesten kausikortti, jolloin molempien kausikorttien hinta on viisi euroa alempi.

Tervetuloa Kauppiin sinivihreään tunnelmaan kannustamaan TamU-naiset voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2