Naisten edustuksen kausi jatkuu TuTon vieraana

07/05/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen sarjakausi jatkuu sunnuntaina 7.5. vierasottelulla Turussa. Ottelu Turun Tovereita vastaan alkaa kello 13.30 Kisapuiston tekonurmella. Sinipaitojen tavoitteena on ottaa Kisapuistosta ensimmäistä kertaa täydet kolme pistettä joukkueen historiassa, sillä Kolmoseen nousun jälkeen TamU ei ole pystynyt kertaakaan hakemaan voittoa Kisapuiston kentältä. Hyvä viimeisten minuuttien tsemppaus edellisestä IFK Mariehamn -pelistä napataan matkalle mukaan, ja Sinipaidat ovat valmiita Turkuun.

TuTo – TamU

  • Sarjakauden ensimmäinen vierasottelu vie TamUn Turkuun Kisapuiston kentälle, josta ei ole aiemmin haettu yhtään voittoa.
  • Viime kaudella TuTo kaatui kotona maalein 8–2, mutta vieraissa jouduttiin tyytymään 1–1-tasapeliin.
  • Tampereen haastava kenttätilanne ja joukkueen flunssa-aalto ovat vaikeuttaneet valmistautumista otteluun.

Kotijoukkue TuTo aloitti sarjakautensa Tampere Unitedin kanssa samaan aikaan viikko sitten, kun he vierailivat LeKi-futiksen vieraana Eerikkilässä. Turkulaiset käynnistivät kautensa vakuuttavalla 1–3-voitolla ja tavoittelevat varmasti saamaa tulosta sunnuntaina kotiavauksessaan.

TuTo on juoksuvoimainen joukkue, joka pyrkii nopealla pallon liikuttelulla ja pitkillä palloilla viimeisen linjan taakse. Tampere Unitedin tulee olla tarkkana laitajuoksujen kanssa, ja keskikenttä on pidettävä tiiviinä, jotta linjan taakse ei päästä antamaan pitkiä murtavia palloja. Kisapuistossa on myös ollut tuulinen sää edellisten kausien otteluiden aikana, joka on tuonut oman haasteensa peliin.

Tampere Unitedin valmistautuminen peliin on ollut haasteellinen. Kenttätilanne on ollut Tampereella vaikea, kun Pyynikki on remontissa. Lisäksi flunssa-aalto on kiertänyt joukkuetta, joten ehjiä koko joukkueen treenejä on ollut vaikea saada kuluneella viikolla aikaiseksi. TamU on silti valmiina taistelemaan täydestä pistepotista ja lähtee antamaan kaikkensa Turkuun.

Ottelu pelataan siis jo tänään sunnuntaina 7.5. klo 13.30 alkaen Turussa Kisapuiston kentällä. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2