10.3.2017

 
 

Naisten edustuksen kausi alkaa toukokuun alussa ‚Äď tule mukaan

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue aloittaa kautensa toukokuun alussa. Seurahistorian ensimmäinen naisjoukkue kohtaa kauden ensimmäisessä ottelussa kotonaan toijalalaisen TP-49:n. Muita sarjaan ilmoittautuneita joukkueita ovat paikallisvastustaja PP-70, FC Nokian kakkosjoukkue, Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Tervakosken Pato. Naisten Nelonen pelataan kaudella 2017 kolminkertaisena sarjana, joten TamUn naiset nähdään viheriöillä yhteensä 15 ottelussa.

Naisten edustusjoukkueen yhteisharjoitukset ovat alkaneet ja viikoittain pyritään järjestämään vähintään kaksi tapahtumaa. Joukkue toivottaa edelleen uudet pelaajat tervetulleeksi ja myös taustatiimiin otetaan vielä vahvistuksia sekä valmennukseen että huoltojoukkoihin. Voit esimerkiksi tulla tutustumaan toimintaan sunnuntain peliharjoituksiin. Myös ensi viikolle sovittu harjoitusottelu toimii avoimena tapahtumana uusille innokkaille pelaajille. Naisten edustusjoukkueen tavoitteena on tarjota hyvähenkinen ja mielekäs harrastustoiminta mahdollisimman monelle jalkapallosta kiinnostuneelle. Ilolla kesään, ei hampaat irvessä!

Tiedusteluihin vastaa ja lisätietoa joukkueen tulevista tapahtumista antaa Tampere Unitedin hallituksen jäsen Henrik Hiekkataipale (henrik.hiekkataipale (at) tampereunited.fi, puh. 050 491 2722). Toimintaan voi tulla tutustumaan ilman sitoutumista. Ilmoittaudu siis mukaan!