Naisten edustuksen kausi alkaa toukokuun alussa – tule mukaan

10/03/2017 TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue aloittaa kautensa toukokuun alussa. Seurahistorian ensimmäinen naisjoukkue kohtaa kauden ensimmäisessä ottelussa kotonaan toijalalaisen TP-49:n. Muita sarjaan ilmoittautuneita joukkueita ovat paikallisvastustaja PP-70, FC Nokian kakkosjoukkue, Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Tervakosken Pato. Naisten Nelonen pelataan kaudella 2017 kolminkertaisena sarjana, joten TamUn naiset nähdään viheriöillä yhteensä 15 ottelussa.

TamU-uutiskuva

Naisten edustusjoukkueen yhteisharjoitukset ovat alkaneet ja viikoittain pyritään järjestämään vähintään kaksi tapahtumaa. Joukkue toivottaa edelleen uudet pelaajat tervetulleeksi ja myös taustatiimiin otetaan vielä vahvistuksia sekä valmennukseen että huoltojoukkoihin. Voit esimerkiksi tulla tutustumaan toimintaan sunnuntain peliharjoituksiin. Myös ensi viikolle sovittu harjoitusottelu toimii avoimena tapahtumana uusille innokkaille pelaajille. Naisten edustusjoukkueen tavoitteena on tarjota hyvähenkinen ja mielekäs harrastustoiminta mahdollisimman monelle jalkapallosta kiinnostuneelle. Ilolla kesään, ei hampaat irvessä!

Tiedusteluihin vastaa ja lisätietoa joukkueen tulevista tapahtumista antaa Tampere Unitedin hallituksen jäsen Henrik Hiekkataipale (henrik.hiekkataipale (at) tampereunited.fi, puh. 050 491 2722). Toimintaan voi tulla tutustumaan ilman sitoutumista. Ilmoittaudu siis mukaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2