Muuttamassa Tampereelle? Tule pelaamaan TamUun!

03/07/2017
Uutinen

Kesä etenee ja monella on syksyllä edessään muutto Tampereelle opintojen perässä. Jos sinä kuulut heihin, kannattaa tutustua Tampere Unitedin tarjontaan. Meillä voi pelata jalkapalloa monella eri tasolla puhtaasta harrastejalkapallosta aina kovatavoitteiseen edustusjalkapalloon saakka. Tampere United on ollut jo usean vuoden ajan se seura, johon kaupunkiin muuttavan pelaajan on helppo tulla. Mille tasolle sinun rahkeesi riittävät?

Liittymällä Tampere Unitediin liityt samalla Suomen hienoimpaan paluutarinaan sekä ainutlaatuiseen yhteisöön, jota yhdistää intohimo jalkapalloa kohtaan. Edustusjoukkueemme teki paluun liiton sarjoihin nousemalla Kutosesta Kakkoseen viidessä vuodessa. Samalla Kakkosjoukkue tekee omaa nousuaan edustusjoukkueen takana, ja pelaa kuluvalla kaudella kahden peräkkäisen sarjanousun myötä Nelosessa. Kolmosjoukkue puolestaan tarjoaa mahdollisuuden pelata piirin alimmalla sarjatasolla Seiskassa. Naisten puolella edustusjoukkue pelaa piirin alimmalla sarjatasolla Nelosessa. Lisäksi Tampere Unitedilla on A-poikien joukkue Kakkosessa.

Jos olet muuttanut hiljattain tai muuttamassa pian Tampereelle tai olet muutoin vailla seuraa, ota yhteyttä edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Sami Koivulaan (puh. 040 592 3412, sami.koivutla (ät) tampereunited.fi) ja kerro millä sarjatasolla pelaaminen kiinnostaa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF