Mustat kangaskassit ovat tulleet myyntiin TamU-kauppaan

18/05/2020
Uutinen

Tampere Unitedin uudet tyylikkäät mustat kangaskassit ovat myynnissä. Kasseissa on toisella puolella suuri valkoinen TamU-logo ja toisella puolella ei ole mitään painatusta. Tällä kangaskassilla näytät jokaisella kauppareissulla, mitä seuraa kannatat!

Kangaskassi on valmistettu 100 % puuvillasta. Sen hinta on 12 €, ja TamU-kaupasta ostettaessa hintaan lisätään 6 € toimituskuluja. Toimituskulujen osuus on näin suuri, sillä käyttämämme verkkokauppa ei mahdollista eri suuruisia toimituskuluja eri tuotteille, jolloin hinta on pakko määrittää postipaketin mukaan. Kannattaakin ottaa samaan pakettiin vaikkapa huivi tai t-paita, niin saat molemmat tuotteet kotiin samalla postimaksulla. Jos olet aikeissa ostaa uusimman t-paitamallin, kannattaa olla nopea, sillä osa koista on jo myyty loppuun, ja jäljellä olevat koot M, L ja XXL hupenevat jo vauhdilla.

Kangaskassit tulevat tietenkin myyntiin myös Tampere Unitedin ottelutapahtumiin. Sarjan avausotteluhan pelataan lauantaina 13.6. klo 17.00 Pyynikin urheilukentällä Ilves-Kissoja vastaan.

Nyt siis kangaskasssiostoksille TamU-kauppaan: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa