18.5.2020

 
 

Mustat kangaskassit ovat tulleet myyntiin TamU-kauppaanTampere Unitedin uudet tyylikkäät mustat kangaskassit ovat myynnissä. Kasseissa on toisella puolella suuri valkoinen TamU-logo ja toisella puolella ei ole mitään painatusta. Tällä kangaskassilla näytät jokaisella kauppareissulla, mitä seuraa kannatat!

Kangaskassi on valmistettu 100 % puuvillasta. Sen hinta on 12 ‚ā¨, ja TamU-kaupasta ostettaessa hintaan lis√§t√§√§n 6 ‚ā¨ toimituskuluja. Toimituskulujen osuus on n√§in suuri, sill√§ k√§ytt√§m√§mme verkkokauppa ei mahdollista eri suuruisia toimituskuluja eri tuotteille, jolloin hinta on pakko m√§√§ritt√§√§ postipaketin mukaan. Kannattaakin ottaa samaan pakettiin vaikkapa huivi tai t-paita, niin saat molemmat tuotteet kotiin samalla postimaksulla. Jos olet aikeissa ostaa uusimman t-paitamallin, kannattaa olla nopea, sill√§ osa koista on jo myyty loppuun, ja j√§ljell√§ olevat koot M, L ja XXL hupenevat jo vauhdilla.

Kangaskassit tulevat tietenkin myyntiin myös Tampere Unitedin ottelutapahtumiin. Sarjan avausotteluhan pelataan lauantaina 13.6. klo 17.00 Pyynikin urheilukentällä Ilves-Kissoja vastaan.

Nyt siis kangaskasssiostoksille TamU-kauppaan: tampereunited.fi/kauppa