Muistilista derbyyn 2020

12/06/2020
Uutinen

Tampere United ja Ilves-Kissat kohtaavat Pyynikin urheilukentällä lauantaina 13.6. klo 17.00. Ottelun järjestelyt poikkeavat tavanomaisesta, sillä yleisöä on odotettavissa tavallista enemmän, ja lisäksi koronaepidemia aiheuttaa omat erikoisjärjestelynsä. Tähän artikkeliin on koottu kaikki, mitä otteluun tulijoiden tarvitsee tietää. Ennen kaikkea: tule ajoissa paikalle ja nauti stadionin palveluista jonossa kärvistelyn sijaan!

Stadionin portit ja lipunmyynti

Pyynikin urheilukentän portit ja kaikki palvelut aukeavat klo 16.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Stadionille kannattaa tulla hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme kortilla maksamista ja erityisesti lähimaksun käyttöä. Jos maksat käteisellä, käytä mieluiten tasarahaa – näin jonotkin kulkevat nopeammin.

Sisään stadionille pääsee F. E. Sillanpäänkadun portista. Lippuluukkuja on kaksi. Vain stadionin ulkopuolelta katsoen oikeanpuoleisella lippuluukulla voi ostaa lippuja. Vasemmanpuoleisella lippuluukuilla on noudettavissa vain ennakkoon ostettuja tai varattuja lippuja.

Liput otteluun maksavat 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä. Alennusryhmiä ovat 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset – sekä tietenkin Tampere Unitedin jäsenet. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Lipuissa ei ole merkittyjä paikkoja.

Lipunmyynnissä on saatavilla myös kausikortteja, jotka maksavat aikuisilta 50 € ja alennusryhmiltä 30 €.

Kampanjaliput

Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanjasta lippunsa ostaneet voivat noutaa pääsylipun stadionin ulkopuolelta katsoen vasemmanpuoleiselta lippuluukulta.

VIP-liput

VIP-lipun ostaneet voivat noutaa VIP-passinsa ja juomalippunsa stadionin ulkopuolelta katsoen vasemmanpuoleiselta lippuluukulta. VIP-kausikortin ostaneet voivat kulkea suoraan stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä sijaitsevaan VIP-telttaan.

Ennakkoliput

Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin nettikaupassa ja muissa myyntipisteissä. Tampereella myyntipisteet löytyvät ydinkeskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

Vapaaliput

Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään vapaakortit (kultakortit, erotuomarikortit, ym.) eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin, joissa yleisömäärä on koronatilanteen takia rajoitettu.

Media

Otteluun saapuvien muiden kuin päivittäismedioiden edustajien pyydetään olemaan ennakkoon yhteydessä osoitteella antti.niemisto (ät) tampereunited.fi.

Turvatarkastus

Stadionin porteilla on turvatarkastus. Stadionille ei saa tuoda mitään omia juomia. Lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. terä- ja ampumaaseet, pyrotekniset välineet, poliittiset, rasistiset tai muuten loukkaavat liput ja banderollit, sekä kaikki esineet ja aineet, joista voi aiheutua vaaraa tapahtuman turvallisuudelle.

Koronaturvallisuus

Ottelussa on voimassa erikoisjärjestelyt koronatartuntojen torjumiseksi. Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

Koronavirustilanteen takia pyydämme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  • Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä. Jos käytät käteistä, anna mieluiten tasaraha.
  • Desinfioi kätesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Pidä 1–2 metrin turvavälit stadionilla sekä jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveistä on käytössä vain joka toinen. Perheenjäsenet voivat toki istua lähellä toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla.

Anniskelualue

Anniskelualue palvelee yleisöä klo 16.00 alkaen pääkatsomon länsipäädyssä, kun stadionin portit aukeavat. Anniskelualueilla on tietenkin tarjolla Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Myyntipisteet

Tampere Unitedin grilli palvelee kaikkia katsojia stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä. Tarjolla on Tapolan ja Vegemin grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita, kahvia ja makeisia. Samassa yhteydessä on kannattajatuotteiden myyntipiste, jolla on myynnissä tälle kaudelle myyntiin tuotuja bar scarf -huiveja, tässä ottelussa ensimmäistä kertaa esillä olevia uusia TamU-huppareita, suosittuja TamU-lippiksiä aikuisten ja lasten koossa sekä lukuisia muita Tampere Unitedin fanituotteita.

Seuran oman grillipisteen lisäksi Ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen tarjolle herkulliset hodarinsa. Derbyssä raakamakkarahodarille antaa lisämakua pikkeli-coleslaw ja BBQ-majoneesi..

Kaikilla myyntipisteillä voi maksaa ostoksensa kortilla tai käteisellä. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme kortilla maksamista ja erityisesti lähimaksun käyttöä. Jos maksat käteisellä, käytä mieluiten tasarahaa.

Ottelun ennakkotuopit

Ennen ottelua ennakkotuopit otetaan ravintola Tuopissa Pyynikintorin laidalla.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan stadionin anniskelualueella heti ottelun jälkeen. Ohjelmassa on valmennuksen edustajan ja TamU-pelaajan haastattelut. Tämän jälkeen siirrytään ravintola Maja/Taloon (Pirkankatu 1) korttelin päässä stadionilta. Tervetuloa aftereille!

Tunnusta väriä

Pue päällesi Tampere Unitedin värejä, esimerkiksi huivi tai paita. Ja muista pitää ääntä omiesi puolesta.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49