12.6.2020

 
 

Muistilista derbyyn 2020Tampere United ja Ilves-Kissat kohtaavat Pyynikin urheilukentällä lauantaina 13.6. klo 17.00. Ottelun järjestelyt poikkeavat tavanomaisesta, sillä yleisöä on odotettavissa tavallista enemmän, ja lisäksi koronaepidemia aiheuttaa omat erikoisjärjestelynsä. Tähän artikkeliin on koottu kaikki, mitä otteluun tulijoiden tarvitsee tietää. Ennen kaikkea: tule ajoissa paikalle ja nauti stadionin palveluista jonossa kärvistelyn sijaan!

Stadionin portit ja lipunmyynti

Pyynikin urheilukent√§n portit ja kaikki palvelut aukeavat klo 16.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Stadionille kannattaa tulla hyviss√§ ajoin jonojen v√§ltt√§miseksi. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme kortilla maksamista ja erityisesti l√§himaksun k√§ytt√∂√§. Jos maksat k√§teisell√§, k√§yt√§ mieluiten tasarahaa ‚Äď n√§in jonotkin kulkevat nopeammin.

Sisään stadionille pääsee F. E. Sillanpäänkadun portista. Lippuluukkuja on kaksi. Vain stadionin ulkopuolelta katsoen oikeanpuoleisella lippuluukulla voi ostaa lippuja. Vasemmanpuoleisella lippuluukuilla on noudettavissa vain ennakkoon ostettuja tai varattuja lippuja.

Liput otteluun maksavat 8 ‚ā¨ aikuisilta ja 5 ‚ā¨ alennusryhmilt√§. Alennusryhmi√§ ovat 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset ‚Äď sek√§ tietenkin Tampere Unitedin j√§senet. Alennusryhm√§√§n kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Lipuissa ei ole merkittyj√§ paikkoja.

Lipunmyynniss√§ on saatavilla my√∂s kausikortteja, jotka maksavat aikuisilta 50 ‚ā¨ ja alennusryhmilt√§ 30 ‚ā¨.

Kampanjaliput

Aina Tampere ‚Äď Ikuisesti United -tukikampanjasta lippunsa ostaneet voivat noutaa p√§√§sylipun stadionin ulkopuolelta katsoen vasemmanpuoleiselta lippuluukulta.

VIP-liput

VIP-lipun ostaneet voivat noutaa VIP-passinsa ja juomalippunsa stadionin ulkopuolelta katsoen vasemmanpuoleiselta lippuluukulta. VIP-kausikortin ostaneet voivat kulkea suoraan stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä sijaitsevaan VIP-telttaan.

Ennakkoliput

Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin nettikaupassa ja muissa myyntipisteissä. Tampereella myyntipisteet löytyvät ydinkeskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

Vapaaliput

Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään vapaakortit (kultakortit, erotuomarikortit, ym.) eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin, joissa yleisömäärä on koronatilanteen takia rajoitettu.

Media

Otteluun saapuvien muiden kuin päivittäismedioiden edustajien pyydetään olemaan ennakkoon yhteydessä osoitteella antti.niemisto (ät) tampereunited.fi.

Turvatarkastus

Stadionin porteilla on turvatarkastus. Stadionille ei saa tuoda mitään omia juomia. Lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. terä- ja ampumaaseet, pyrotekniset välineet, poliittiset, rasistiset tai muuten loukkaavat liput ja banderollit, sekä kaikki esineet ja aineet, joista voi aiheutua vaaraa tapahtuman turvallisuudelle.

Koronaturvallisuus

Ottelussa on voimassa erikoisj√§rjestelyt koronatartuntojen torjumiseksi. √Ąl√§ miss√§√§n nimess√§ tule otteluun jos olet sairaana. My√∂s riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyv√§n poissa ottelutapahtumista.

Koronavirustilanteen takia pyydämme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  • Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin l√§himaksun k√§ytt√§mist√§ kaikilla myyntipisteill√§. Jos k√§yt√§t k√§teist√§, anna mieluiten tasaraha.
  • Desinfioi k√§tesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on k√§sihuuhdetta, mutta voit ottaa my√∂s oman pikkupullosi mukaan.
  • Pid√§ 1‚Äď2 metrin turvav√§lit stadionilla sek√§ jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveist√§ on k√§yt√∂ss√§ vain joka toinen. Perheenj√§senet voivat toki istua l√§hell√§ toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nen√§liinaan ja heit√§ se roskiin heti k√§yt√∂n j√§lkeen. Jos nen√§liinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyyn√§rtaipeella. Desinfioi k√§tesi.
  • Desinfioi k√§tesi my√∂s ennen grillill√§ ja muilla myyntipisteill√§ asiointia ja ruokailua. K√§sihuuhdetta on saatavilla.

Anniskelualue

Anniskelualue palvelee yleisöä klo 16.00 alkaen pääkatsomon länsipäädyssä, kun stadionin portit aukeavat. Anniskelualueilla on tietenkin tarjolla Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Myyntipisteet

Tampere Unitedin grilli palvelee kaikkia katsojia stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä. Tarjolla on Tapolan ja Vegemin grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita, kahvia ja makeisia. Samassa yhteydessä on kannattajatuotteiden myyntipiste, jolla on myynnissä tälle kaudelle myyntiin tuotuja bar scarf -huiveja, tässä ottelussa ensimmäistä kertaa esillä olevia uusia TamU-huppareita, suosittuja TamU-lippiksiä aikuisten ja lasten koossa sekä lukuisia muita Tampere Unitedin fanituotteita.

Seuran oman grillipisteen lisäksi Ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen tarjolle herkulliset hodarinsa. Derbyssä raakamakkarahodarille antaa lisämakua pikkeli-coleslaw ja BBQ-majoneesi..

Kaikilla myyntipisteillä voi maksaa ostoksensa kortilla tai käteisellä. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme kortilla maksamista ja erityisesti lähimaksun käyttöä. Jos maksat käteisellä, käytä mieluiten tasarahaa.

Ottelun ennakkotuopit

Ennen ottelua ennakkotuopit otetaan ravintola Tuopissa Pyynikintorin laidalla.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan stadionin anniskelualueella heti ottelun jälkeen. Ohjelmassa on valmennuksen edustajan ja TamU-pelaajan haastattelut. Tämän jälkeen siirrytään ravintola Maja/Taloon (Pirkankatu 1) korttelin päässä stadionilta. Tervetuloa aftereille!

Tunnusta väriä

Pue päällesi Tampere Unitedin värejä, esimerkiksi huivi tai paita. Ja muista pitää ääntä omiesi puolesta.