Muistilista derbyyn 2019

06/06/2019
Uutinen

Tampere United ja Ilveksen kakkosjoukkue kohtaavat Pyynikin urheilukentällä perjantaina 7.6. klo 18.30. Ottelun järjestelyt poikkeavat tavanomaisesta, sillä yleisöä on odotettavissa tavallista enemmän. Tähän artikkeliin on koottu kaikki, mitä otteluun tulijoiden tarvitsee tietää. Ennen kaikkea: tule ajoissa paikalle ja nauti stadionin palveluista jonossa kärvistelyn sijaan!

Stadionin portit ja lipunmyynti

Pyynikin urheilukentän portit ja kaikki palvelut aukeavat klo 17.30 eli tunti ennen ottelun alkua. Stadionille kannattaa tulla hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi, ja pääsylippua varten kannattaa varata tasaraha, jotta jonot kulkevat joutuisammin.

Sisään stadionille pääsee F. E. Sillanpäänkadun portista. Lipunmyyntipisteitä on kaksi, ja stadionin ulkopuolelta katsoen oikeanpuoleisella lippuluukulla voi maksaa myös kortilla. Vasemmanpuoleisella lippuluukuilla on käytössä vain käteismaksu. Tilatut liput ovat noudettavissa oikeanpuoleiselta luukulta.

Liput otteluun maksavat 10 € aikuisilta ja 7 € alennusryhmiltä. Alennusryhmiä ovat 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset – sekä tietenkin Tampere Unitedin jäsenet. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Lipuissa ei ole merkittyjä paikkoja.

Ennakkoliput

Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin nettikaupassa ja muissa myyntipisteissä. Tampereella myyntipisteet löytyvät ydinkeskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

TamU-junioreilla vapaa pääsy pelipaita päällä

Kaikki pelipaidan päällensä pukeneet TamU-juniorit pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Turvatarkastus

Stadionin porteilla on turvatarkastus. Stadionille ei saa tuoda mitään omia juomia. Lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. terä- ja ampumaaseet, pyrotekniset välineet, poliittiset, rasistiset tai muuten loukkaavat liput ja banderollit, sekä kaikki esineet ja aineet, joista voi aiheutua vaaraa tapahtuman turvallisuudelle.

Anniskelualueet

Anniskelualueet palvelevat yleisöä klo 17.30 alkaen, kun stadionin portit aukeavat. Anniskelualueilla on tietenkin tarjolla Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteita.

Pääkatsomon länsipäädyssä ja sen edessä olevalla alueella on anniskelualue. Ilveksen kannattajaryhmillä ei ole pääsyä tälle anniskelualueelle, mutta muutoin anniskelualue on molempia seuroja kannustavien käytössä.

Toinen erityisesti Ilveksen kannattajille varattu anniskelualue palvelee aurinkokatsomon puolella lähellä stadionin sisäänkäyntiä. Tampere Unitedin kannattajaryhmillä ei ole pääsyä tälle anniskelualueelle, mutta muutoin anniskelualue on molempia seuroja kannustavien käytössä.

Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Myyntipisteet

Tampere Unitedin grilli palvelee kaikkia katsojia stadionin kaupungin puoleisessa päädyssä. Tarjolla on Tapolan grillimakkaraa, alkoholittomia virvokkeita, kahvia ja makeisia. Samassa yhteydessä on fanituotteiden myyntipiste, jolla on myynnissä uusia TamU-logolla varustettuja pikeitä, suosittuja TamU-lippiksiä sekä lukuisia muita Tampere Unitedin fanituotteita.

Seuran oman grillipisteen lisäksi Ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen tarjolle herkulliset hodarinsa. Derbyssä hodarissa on lammasmakkara, tomaatti-korianteri salsa ja harrissa-kastiketta.

Kaikilla myyntipisteillä voi maksaa ostoksensa kortilla tai käteisellä.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan ravintola Maja/Talossa (Pirkankatu 1) korttelin päässä stadionilta. Ohjelmassa on valmennuksen edustajan ja TamU-pelaajan haastattelut noin puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen. Tervetuloa aftereille!

Tunnusta väriä

Pue päällesi Tampere Unitedin värejä, esimerkiksi huivi tai paita. Ilveksen kannattajille vinkki: myös liigavuosien TamU-tuotteet voi pukea päälle otteluun!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49