22.2.2017

 
 

Mobiililipulla Tampere Unitedin otteluihin

Tampere Unitedin tulevan kauden otteluihin voi ostaa ennakkoon mobiililipun ZUPticket-palvelusta. Mobiililippu käytetään näyttämällä se älypuhelimesta stadionin portilla lipuntarkastajalle, joka repäisee lipun käytetyksi älypuhelimen näyttöä pyyhkäisemällä. Tätä varten puhelimeen tulee ladata erillinen ZUPticket-sovellus. Mobiililippujen lisäksi otteluun voi aina ostaa myös perinteisen paperilipun stadionin lippuluukulta.

Täysihintaiset liput Tampere Unitedin otteluihin maksavat 8 euroa, ja alennusryhmien liput 5 euroa. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Yksittäisten ottelulippujen lisäksi ZUPticketissä on myynnissä Tampere Unitedin mobiilikausikortit. Huomaa, että mobiilikausikortin ostajalle ei postiteta painettua kausikorttia. Kausikortille on ladattuna liput yhteentoista Kakkosen kotiotteluun. Jos TamU saa kotiotteluita Suomen Cupissa, mobiilikausikortin ostaneille ladataan automaattisesti mobiililiput myös näihin otteluihin. Kausikortin hinta on 70 euroa. Alennusryhmiin kuuluvat saavat kausikortin 45 eurolla.

Tampere Unitedin otteluohjelma löytyy osoitteesta tampereunited.fi/ottelut. ZUPticketin lippukauppa puolestaan löytyy osoitteesta zupticket.com. Ei kun ostoksille!