Mobiililipulla Tampere Unitedin otteluihin

22/02/2017
Uutinen

Tampere Unitedin tulevan kauden otteluihin voi ostaa ennakkoon mobiililipun ZUPticket-palvelusta. Mobiililippu käytetään näyttämällä se älypuhelimesta stadionin portilla lipuntarkastajalle, joka repäisee lipun käytetyksi älypuhelimen näyttöä pyyhkäisemällä. Tätä varten puhelimeen tulee ladata erillinen ZUPticket-sovellus. Mobiililippujen lisäksi otteluun voi aina ostaa myös perinteisen paperilipun stadionin lippuluukulta.

TamU-uutiskuva

Täysihintaiset liput Tampere Unitedin otteluihin maksavat 8 euroa, ja alennusryhmien liput 5 euroa. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Yksittäisten ottelulippujen lisäksi ZUPticketissä on myynnissä Tampere Unitedin mobiilikausikortit. Huomaa, että mobiilikausikortin ostajalle ei postiteta painettua kausikorttia. Kausikortille on ladattuna liput yhteentoista Kakkosen kotiotteluun. Jos TamU saa kotiotteluita Suomen Cupissa, mobiilikausikortin ostaneille ladataan automaattisesti mobiililiput myös näihin otteluihin. Kausikortin hinta on 70 euroa. Alennusryhmiin kuuluvat saavat kausikortin 45 eurolla.

Tampere Unitedin otteluohjelma löytyy osoitteesta tampereunited.fi/ottelut. ZUPticketin lippukauppa puolestaan löytyy osoitteesta zupticket.com. Ei kun ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49