Miten voin auttaa Tampere Unitedia?

15/03/2020
Uutinen

Suomalaiset jalkapalloseurat ovat tiukan paikan edessä kun koronavirus mullistaa yhteiskunnan kaikkia sektoreita. Veikkausliigan osalta jo ilmoitettiin, että kauden alku siirtyy kesäkuulle, ja tässä vaiheessa voidaan arvella, ettei muitakaan sarjoja päästä aloittamaan tätä aiemmin. Tampere Unitedille ottelutapahtumat ovat tärkeä tulonlähde, joten pelien mahdollinen siirtyminen myöhemmäksi on kova kolaus. Samaan aikaan seurojen yhteistyökumppaneilla on omat haasteensa, ja seurat menettävät tärkeitä tukieuroja. Moni miettiikin, miten voisi itse auttaa Tampere Unitedia. Tässä muutama idea.

1) Osta kausikortti

Vielä ei tiedetä koska pelataan, mutta kausikortin voi hankkia nyt. Kausikortin ostaja ottaa tietenkin riskin siitä, että pelejä ei pelata tai niitä pelataan suunniteltua vähemmän. Jos ajatuksena on kuitenkin seuran tukeminen, tämä on hyvä tapa antaa tärkeitä euroja seuralle. Suuntaa siis nettiostoksille TamU-kauppaan.

2) Osta fanituote

Seura toimittaa fanituotteita normaalisti postitse. Suuntaa siis TamU-kauppaan ja hanki itsellesi tukku hyviä tuotteita. Uusimpana myyntiin on tullut hieno bar scarf -tyyppinen huivi, jossa on brodeeratut seuran logot huivin päissä, mutta ei muuta tekstiä.

3) Liity seuran jäseneksi

Nyt on hyvä aika liittyä seuran jäseneksi tai maksaa rästissä oleva jäsenmkasu. Näin annat oman tukesi seuran toiminnan jatkumiselle. Jäseneksi voi liittyä helpoiten TamU-kaupassa, mutta myös tilisiirron tekeminen on vaihtoehtona. Katso erillinen sivu jäseneksi liittymisestä.

4) Käytä seuran yhteistyökumppanien palveluita

Monet seuran yhteistyökumppaneista ovat haasteiden edessä. Paras tapa tukea heitä ja samalla Tampere Unitedia on käyttää yhteistyökumppanien palveluita ja ostaa heidän tuotteitaan. Yhteistyökumppanien logot löydä sivun alareunasta, ja logoja klikkaamalla pääset yhteistyökumppanien verkkosivuille.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2