Mika Lindroos ja Tuomas Lehti Tampere Unitediin

18/11/2015
Uutinen

Nokian Palloseurassa Kolmosen otteluita viime kaudella pelanneet toppari Mika Lindroos sekä monipuolisesti eri paikoilla viihtyvä Tuomas Lehti siirtyvät Tampere Unitediin. Lindroosin ura aikuisten tasolla sai alkunsa kaudella 2006 Tampereen Pallo-Veikkojen silloin Ykkösessä pelanneessa edustusjoukkueessa. Peliaika Ykkösessä jäi vähiin, mutta menneiden noin kymmenen vuoden aikana Lindroos on pelannut runsaasti Kakkosen otteluita TPV:ssä, PJK:ssa ja Ilves-Kissoissa. TPV:ssä hän kuului joukkueen runkomiehiin vielä aivan viime vuosina. Tuomas Lehti puolestaan on pelannut ennen Nokialle siirtymistään Kolmosen otteluita TP-T:ssä ja Nelosen otteluita FC Melodyssä. Viime kaudella hän oli NoPSin toiseksi paras maalintekijä 13 maalillaan.

Mika Lindroos, 27, kertoo lähtevänsä mukaan Tampere Unitedin projektiin hyvillä mielin. ”Seuran toimintaa on tullut seurattua sivummalta, ja tekeminen vaikuttaa erittäin määrätietoiselta ja kunnianhimoiselta”, Lindroos toteaa. Myös tutun valmentajan eli Mikko Mäkelän siirtyminen Tampere Unitedin vaikutti siirtopäätökseen. ”Toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan joukkuetta saavuttamaan asetetut tavoitteet ja näin olemaan mukana viemässä seuraa vieläkin ylöspäin. Kannattajista minulla on erittäin hyvä kuva ja odotankin innolla että pääsen pelaamaan heidän edessään.”

”Lähden todella hyvillä mielin tähän projektiin mukaan”, toteaa puolestaan Tuomas Lehti, ”Odotan jo innolla pääsyä pelaamaan kannattajien edessä. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta saavuttamaan sen tavoitteet.”

Sekä Lindroosin että Lehden sopimukset ovat vuoden mittaisia, ja niiden myötä Tampere Unitedin sopimuspelaajien määrä kasvaa yhdeksään. ”Mikan ja Tuomaksen myötä joukkueemme saa kaivattua kokemusta ja kovuutta. Molemmilla on kykyjä ottaa iso rooli joukkueessa”, toteaa joukkuetta päävalmentaja Mikko Mäkelän kanssa kokoava Mika Suonsyrjä. ”Joukkue rakentuu hienosti ja seuraavat sopimukset saataneen valmiiksi lähiaikoina.”

Mika Lindroosin haastattelu:

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa