Miesten Kolmosen ottelu­ohjelman runko julkaistu – kausikortit myynnissä

08/02/2021
Uutinen

Palloliitto on julkaissut sivustollaan Läntisen lähialue B:n miesten Kolmosen kauden 2021 alustavan otteluohjelman runkopäivineen. Tarkkoja pelipäiviä ei ole vielä tässä vaiheessa päätetty, mutta muut kuin tamperelaiset joukkueet asettelevat otteluitaan alustavasti mahdollisesti jo lähipäivinä, ja nämä pelipäivät ilmestyvät samalla näkyville Palloliiton sivuille. Tamperelaisseurojen osalta alustavat pelipäivät tulevat näkyviin vasta sen jälkeen, kun kenttävuorot on ensin vahvistettu Tampereen kaupungin kanssa seurojen yhteisessä palaverissa. Lopullisesti otteluohjelma vahvistetaan näillä näkymin maanantaina 8.3. alkavalla viikolla.

Tampere United on jälleen saanut sekä Palloliiton että Tampereen kaupungin sunnalta sellaista viestiä, että kaikki pelit asetellaan Pyynikin urheilukentälle. Koska kentällä on myös muita käyttäjiä kuin jalkapalloseuroja, kyseessä on aina tietynlainen palapeli, jonka lopputulos on kuitenkin aina ollut Tampere Unitedille mieluinen. Tähän voimme luottaa tälläkin kertaa.

Kausi aloitetaan huhtikuun lopussa Tervakosken Padon vieraana, joten kauden pisin vieraspelimatka tehdään heti ensimmäisellä kierroksella. Ensimmäinen kotiottelu pelataan seuraavalla viikolla Tampereen Kisatovereita vastaan. Kauden päätöskierroksen kaikki ottelut pelataan samanaikaisesti lauantaina 2.10. klo 16.00 alkaen. Silloin TamU kohtaa vieraissa sarjanousija PP-70:n.

Sarjassa pelaa PP-70:n lisäksi kaksi muutakin sarjanousijaa. Ikaalisten Urheilijat on tuttu vastus Tampere Unitedin kakkosjoukkueelta alemmista sarjoista, mutta kesäkuussa kylpyläkaupungin joukkue pääsee haastamaan Sinipaidat ensimmäistä kertaa edustustasolla. Kolmas nousijajoukkue on Pirkkalan Jalkapalloklubi, jolle avautui paikka Kolmoseen täydennysmenettelyn kautta TPV:n kakkosjoukkueen jouduttua luopumaan sarjapaikasta edustusjoukkueen ilmeisen pelaajakadon takia.

Neljäs uusi nimi sarjassa on FC Haka juniorit. Taustalla on Pallo-Seppojen toiminnan siirtyminen Hakan alaisuuteen. Syyksi ratkaisulle on Pallo-Seppojen puolesta kerrottu se, että jo viime kaudella joukkueella oli vaikeuksia saada riittävästi pelaajia otteluihin. Hakan kannalta ratkaisu puolestaan tarjoaa joustavan mahdollisuuden peluuttaa Kolmosen tasolla nuoria pelaajia, jotka eivät saa peliaikaa edustusjoukkueessa.

Monenlaiset muutokset otteluohjelmaan ovat mahdollisia ennen sen vahvistamista. Tilanteen kehittymistä voi seurata Palloliiton sivuilta, mutta ennen vahvistamispäivää kaikki tiedot ovat alustavia.

Otteluohjelman vahvistumista odotellessa kannattaa hankkia kausikortti tulevalle kaudelle. Normaalihintaiset kausarit maksavat 70 € ja alennusryhmien kausarit 45 €. Alennusryhmiin kuuluvat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Klikkaa ostoksille TamU-kauppaan tai suoraan alla olevista napeista. Jos nappaat samaan ostoskoriin myös vaikkapa TamU-t-paidan tai muita kannattajatuotteita, postitamme kaikki tuotteet saman tien yhtenä lähetyksenä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2