Miesten kakkos­joukkue valmistautuu toiseen kauteensa Kolmosessa – hae tryoutille

02/12/2022 TamU 2
Uutinen

Kolmosessa ensi kaudella pelaava Tampere Unitedin kakkosjoukkue hakee uusia pelaajia. Joukkueen harjoitukset alkavat tammikuussa, jolloin joukkueeseen on mahdollista tulla tryoutille. Viime kaudella joukkue sijoittui Kolmosessa viidenneksi, eikä sarjapaikka ollut missään vaiheessa uhattuna. Ensi kaudella lähdetään parantamaan sijoitusta ja haastamaan lohkon kärkijoukkueet. Samalla tavoitteena on kehittää edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen välistä yhteistyötä, ja tehdä kakkosjoukkueesta ponnahduslauta, jonka kautta nuoret pelaajat voivat nousta edustusjoukkueeseen.

Kakkosjoukkueen harjoitukset alkavat maanantaina 9.1. ja joukkue harjoittelee talven ajan kahdesti viikossa. Ensimmäinen ottelu pelataan heti lauantaina 14.1. jolloin kakkosjoukkue kohtaa edustusjoukkueen seuran sisäisessä ottelussa.

Kakkosjoukkueen päävalmentajana toimii viime vuoden tapaan Markus Kopf. Kakkosjoukkueeseen on jo nyt luotu laadukas harjoitteluympäristö, jota lähdetään kehittämään edelleen. Yhteistyötä edustusjoukkueen kanssa pyritään tiivistämään siten, että kakkosjoukkue toimii yksittäisille pelaajille yhtenä mahdollisena väylänä edustusjoukkueeseen.

Joukkueen sisäinen henki on rento, mutta kun tehdään asioita, ne tehdään kunnolla. Tryoutit eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksen perusteella. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan mukaan valittaville pelaajille henkilökohtaisesti.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat pelata ja harjoitella hyvässä ympäristössä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä joukkueenjohtaja Henri Savolaiselta puhelimitse (050 511 9881) tai sähköpostilla (henri.savolainen (ät) tampereunited.fi).

Myös Kakkosessa pelaava miesten edustusjoukkue hakee pelaajia tryoutille. Katso tarkemmat tiedot ja hakemuslomake.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  14.5. TamU - HJS 1 – 0

  18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

  14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

  29.5. klo 18 EBK - TamU

  25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

  24.5. klo 19 NoPS - TamU 2