Miesten kakkos­joukkue hakee pelaajia

13/06/2023 TamU 2
Uutinen

Kolmosessa pelaava Tampere Unitedin kakkosjoukkue hakee uusia pelaajia loppukauden koitoksiin. Joukkueella on vahva runko, mutta mukaan mahtuu vielä muutamia uusia pelaajia. Joukkue on ollut monelle Tampereelle muuttavalle pelaajalle mahdollisuus päästä kiinni hyviin peleihin hyvin valmennetussa joukkueessa, ja se toimii myös väylänä Kakkosen kärjessä olevaan edustusjoukkueeseen. Parhaana esimerkkinä tästä käy viime kaudella kakkosjoukkueeseen tullut Eelis Korhonen, joka on tällä kaudella noussut edustusjoukkueen avauskokoonpanoon asti.

Viime kaudella Tampere Unitedin kakkosjoukkue sijoittui Kolmosessa viidenneksi, eikä sarjapaikka ollut missään vaiheessa uhattuna. Tällä kaudella tavoitteena on parantaa sijoitusta, ja se on edelleen mahdollista vaikeasta alkukaudesta huolimatta. Viime kaudella Kakkosen nousukarsintoihin asti yltäneen Nokian Palloseuran kaataminen kotikentällä puhtaasti 2–0 lupaa hyvää loppukaudelle.

Kakkosjoukkueen päävalmentajana toimii viime vuoden tapaan Markus Kopf. Oman tekemisensä kehittämisen lisäksi kakkosjoukkueen tavoitteena on toimia tiiviissä yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa. Tampere Unitedin strategisena linjauksena on tehdä kakkosjoukkueesta ponnahduslauta, jonka kautta nuoret pelaajat voivat nousta edustusjoukkueeseen.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat pelata ja harjoitella hyvässä ympäristössä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä joukkueenjohtaja Henri Savolaiselta puhelimitse (050 511 9881) tai sähköpostilla (henri.savolainen (ät) tampereunited.fi).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

  20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

  16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

  24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

  23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

  27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2