Miesten joukkueilla lauantaina tupla­peli­päivä

08/04/2022 TamU / TamU 2
Uutinen

Miesten edustusjoukkueella on lauantaina kenraaliharjoitus eli viimeinen harjoitusottelu ennen kilpakauden alkua. Ottelua isännöi helsinkiläinen PK-35, ja se pelataan loppujen lopuksi sisällä Talin jalkapallohallissa, sillä PK-35:n vakituinen kotikenttä ei ole takatalven takia pelikunnossa. Samana päivänä myös miesten kakkosjoukkueella on tärkeä peli, sillä se kohtaa Suomen Cupin kolmannella kierroksella Ilves-Kissat.

Edustusjoukkueen ottelu PK-35:ttä vastaan alkaa 13.00 ja siihen on vapaa pääsy. Ottelua voi seurata tuttuun tapaan Tampere Unitedin Twitterin ja Instagram storyn välityksellä. Luvassa on kunnollinen haaste, sillä PK-35 pelaa ensi kaudella Ykkösessä, ja on pelannut vahvan talvikauden, josta kertoo muun muassa paikka Ykköscupin välierissä.

Kakkosjoukkueen ottelu Ilves-Kissoja vastaan alkaa klo 17.00, ja se pelataan Kaupin tekonurmella 3. Otteluun on vapaa pääsy, ja grillipiste palvelee paikalle tulevia katsojia. Lisäksi ottelusta on tarjolla Aamulehden suora lähetys, jota pystyvät katsomaan Aamulehden tilaajat. Ottelu tarjoaa Kolmosessa ensi kaudella pelaavalle kakkosjoukkueelle erinomaisen mahdollisuuden haastaa sarjatasoa ylempänä pelaava paikalliskilpailija – etenkin kun Ilves-Kissojen valmistautumista kauteen on värittänyt vaikeudet saada riittävä määrä pelaajia joukkueen kokoonpanoon.

Tervetuloa mukaan otteluihin!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49