Miesten edustusjoukkueen syys–lokakuun pelit on saatu kalenteriin

01/09/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen otteluohjelma ylemmässä jatkosarjassa on valmis. Ensimmäinen yläsarjan ottelu pelataan sunnuntaina 12.9. klo 16.00, jolloin Pyynikille saadaan vieraaksi Pirkkalan Jalkapalloklubi. Tästä eteenpäin otteluita pelataan viikottain siten, että Nokian Palloseura kohdataan ensin vieraissa ja sitten Pyynikille saadaan Tampereen Peli-Toverit. Toiseksi viimeinen ottelu pelataan TKT:n vieraana, ja kausi päätetään Pyynikillä FC Haka juniorien vierailuun.

TamU-uutiskuva

Ylemmässä loppusarjassa ratkaistaan, kuka kuudesta joukkueesta pääsee vertailuun läntisen alueen lohkon A eli niin sanotun Turun lohkon sekä eteläisen alueen lohkon B voittajien kanssa. Näistä kolmesta joukkueesta nousee suoraan Kakkoseen se, jolla on eniten pisteitä per ottelu. Palloliitto on myös vahvistanut, että joukkueiden päätyessä tasapisteisiin nousun ratkaisen kaikkien otteluiden suhteellinen maaliero, ja senkin ollessa tasan tehdyt maalit per ottelu. Tampere Unitedin kannalta merkittävä tieto on siis se, että myös alkusarjan maalit ovat tässä vertailussa mukana, vaikka ylempään loppusarjaan alkusarjasta siirtyy vain maalit. Toisin sanoen TamUn alkusarjassa tekemää maalieroa 64–6 ei oteta huomioon yläsarjan voittajaa määriteltäessä, mutta nämä maalit lasketaan mukaan, kun vertaillaan Kolmosen lohkovoittajia.

Tampere Unitedin syksyn otteluohjelma näkyy kokonaisuudessaan taulukossa tämän uutisen lopussa. Harmillisesti ensimmäinen kotiottelu on jouduttu asettelemaan sunnuntaille 12.9. Pyynikin varaustilanteen takia, ja myös päätöskierroksella lauantaina 9.10. pelataan jo valoisan aikaan, sillä silloin kaikki kolme ottelua pelataan kaikilla paikkakunnilla samalla kellonlyömällä klo 16.00 alkaen. Tietynlainen herkkupala onkin torstaina 23.9 Pyynikin iltavaloissa kokonaan auringonlaskun jälkeen klo 19.30 alkaen pelattava TP-T-ottelu.

Vierasottelu Nokialla pelataan keskuskentän nurmella lauantaina 18.9. klo 15.00 alkaen, ja tämä ottelu onkin yksi loppukauden odotetuimpia, kun TamU saa tilaisuuden revanssiin alkusarjan ainoasta pistemenetyksestä. TKT puolestaan kohdataan lokakuun ensimmäisenä päivänä Kaupissa samalla kentällä, jossa on pelattu Tammelan stadionin purun takia tällä kaudella muun muassa Kakkosen otteluita.

PäiväKelloOtteluPaikkaKilpailu
su 5.9.klo 18.00TamU – TiPSPyynikin urheilukenttä, TampereSuomen Regions’ Cup
su 12.9.klo 16.00TamU – PJKPyynikin urheilukenttä, TampereKolmonen
la 18.9.klo 15.00NoPS – TamUKeskuskenttä, NokiaKolmonen
to 23.9.klo 19.30TamU – TP-TPyynikin urheilukenttä, TampereKolmonen
pe 1.10.klo 20.00TKT – TamUKaupin tekonurmi 3, TampereKolmonen
la 9.10.klo 16.00TamU – FC Haka junioritPyynikin urheilukenttä, TampereKolmonen

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2