Miesten edustusjoukkueen ottelu­ohjelma on julkaistu – hanki kausi­korttisi nyt

27/05/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kausi pääsee vihdoinkin alkamaan kesäkuun puolen välin paikkeilla. Viimevuotiseen tapaan Kolmosessa pelataan ensin alkusarja yksinkertaisena sarjana elokuun loppuun mennessä, ja syys-lokakuussa pelataan kuuden joukkueen ylä- ja alaloppusarjat. Sarjan voittaja saattaa parahaimmillaan nousta Kakkoseen jopa suoraan, ja pääsee vähintään karsimaan noususta.

Kauden kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Pyynikillä, mutta avausottelu on kuitenkin vierasottelu, jota isännöi Tampereen Peli-Toverit. Ottelu pelataan samana päivänä jona Suomi kohtaa Tanskan jalkapallon EM-kisoissa, mutta klo 16 alkavasta ottelusta ehtii hyvin näkemään myös klo 19 alkavan Suomen EM-avauksen.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 19.6. Silloin Pyynikin urheilukentälle tulee vieraaksi sarjanousija Ikaalisten Urheilijat. Näillä näkymin samana päivänä Pyynikillä pelataan myös Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueen kauden avausottelu Pargas IF:ää vastaan. Tällä tietoa naisten ottelu alkaa klo 13 ja miesten ottelu klo 17, joten tiedossa on hieno sinivihreä päivä Pyynikillä. Tapahtuman järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, kun naisten otteluohjelma on vahvistunut.

Tällä kaudella jokaisella sarjaottelulla on suuri merkitys, sillä kuudesta Kakkoseen nousijasta kolme ratkeaa sen perusteella, keillä on eniten pisteitä per peli kauden päättyessä. Tampere United pelaa läntisen alueen lohkossa B, jonka voittajaa vertaillaan läntisen alueen lohkon A ja eteläisen alueen lohkon B voittajaan. Näistä eniten pisteitä per peli kerännyt joukkue nousee suoraan, ja kaksi muuta joukkuetta pelaavat kaksiosaisen karsinnan.

Tuo kausikortilla myös kaverisi kauden ensimmäisiin peleihin

Kaikkiaan Tampere Unitedilla on alkusarjassa kuusi kotiottelua ja viisi vierasottelua. Loppusarjassa on odotettavissa viisi lisäottelua, joista kolme pelataan kotona, jos kauden tavoitteet toteutuvat. Näin ollen kotiotteluita on alunperin suunnitellun yhdentoista sijaan yhdeksän. Tästä syystä kauden kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa eli lauantaina 19.6. IkUa vastaan sekä sunnuntaina 18.7. PP-70:tä vastaan yhdellä kausikortilla pääsee otteluun kaksi henkilöä. Toisen henkilön ei tarvitse kuulua alennusryhmiin, vaikka kyseessä olisi alennusryhmien kausikortti. Tuo siis kaverisi peliin!

Näillä näkymin yleisömäärän rajoitukset ovat poistumassa Pirkanmaalta ennen kauden alkua, kunhan koronaepidemian suotuisa kehitys jatkuu. Valtioneuvosto on keskiviikkona 26.5. linjannut, että koronaepidemian kiihtymisvaiheen ja perustason alueilla yleisömääriä ei enää rajoiteta, mutta tämän voimaan tulemiseksi tarvitaan vielä aluehallintoviraston päätös, joka saadaan mahdollisesti jo ensi viikolla.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa tai suoraan alla olevista napeista. Normaalihintainen kausikortti maksaa 70 € ja alennusryhmien kausikortti 45 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tampere Unitedin otteluohjelma Kolmosen alkusarjassa

iCalLataa edustusjoukkueen otteluohjelma omaan kalenteriisi

PäiväKelloPaikkaOttelu
La 12.6.16.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTP-T – Tampere United
La 19.6.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – IkU
Pe 2.7.19.00Keskusurheilukenttä, NokiaNoPS – Tampere United
Su 18.7.18.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – PP-70
La 24.7.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – Pato
To 29.7.19.00Hervannan keskusurheilukenttä, TampereTKT – Tampere United
Su 1.8.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – JanPa
To 5.8.19.30Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – Loiske
To 12.8.19.30Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – PJK
Pe 20.8.19.00Apian urheilukenttä, ValkeakoskiFC Haka j. – Tampere United
Pe 27.8.20.00Kaukajärven tekonurmi, TampereACE – Tampere United

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2