Miesten edustuksella tulossa kovia harjoitus­otteluita

04/01/2023 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue on pitänyt kahdeksan viikon ajan taukoa jalkapallosta, ja palaa harjoituskentälle ensi maanantaina 9.1. Pirkkahallissa. Talvikaudelle on sovittuna tukku kovia harjoitusotteluita, ja ohjelma alkaa olla täynnä aina huhtikuun alkuun saakka. Tällä tietoa Kakkosen avauskierros pelataan huhtikuun toiseksi viimeisellä viikolla ja Suomen Cup alkaa edustuksen osalta seuraavalla viikolla, joten kovin monta vapaata viikonloppua kalenterissa ei ole.

Talven ohjelma

  • Tammi-helmikuussa harjoitellaan sisällä pirkkahallissa ja maaliskuussa siirrytään ulos Kauppiin.
  • Harjoitusotteluissa kohdataan pääasiassa joukkueita Kakkosesta ja Ykkösestä, mutta poikkeuksen tähän muodostaa paikalliskilpailija TPV.
  • Kakkonen alkaa huhtikuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Harjoittelutauon aikana on eletty pääosin hiljaiseloa myös joukkueen rakentamisen suhteen. Sopimuspelaajia on kuitenkin tässä vaiheessa jo yksitoista, sillä yhdeksän optiopelaajan jatkosta päästiin uutisoimaan heti Kakkosen kauden päätyttyä, ja tämän jälkeen jatkosopimukset ovat tehneet myös maalivahti Antti Kuusinen ja keskikentän moottori Eetu Räisänen.

Tryouteille on kutsuttu mukaan viitisentoista uutta pelaajaa ja lisäksi kaikki viime kauden sopimuspelaajat on kutsuttu mukaan. Tryout-hakemusten taso oli paperilla katsoen tänä vuonna ehkäpä korkein mitä tähän mennessä on nähty, mutta vasta tammikuu näyttää, millaisia pelimiehiä kentällä loppujen lopuksi nähdään. Moni mukaan hakenut jouduttiin tällä kertaa jättämään tryout-ryhmän ulkopuolelle, mutta heitä toivottavasti nähdään Tampere Unitedin kakkosjoukkueen mukana.

Kakkosjoukkue aloittaa tryoutit niin ikään maanantaina 9.1. Jo lauantaina 14.1. heti aamulla klo 10.30 on edessä mielenkiintoinen testi, kun kakkosjoukkue ja edustusjoukkue kohtaavat seuran sisäisessä harjoituspelissä, jossa kentällä nähdään varmasti molemmissa jokkueissa ennen muuta uusia testipelaajia.

Varsinaiset harjoitusottelut alkavat pyöriä viikkoa myöhemmin alla olevan aikataulun mukaisesti. Tammi-helmikuussa harjoitellaan Pirkkahallissa, ja myös kaikki harjoitusottelut pelataan sisätiloissa. Maaliskuussa siirrytään ulkotiloihin, joskin HJS kohdataan vielä kuun puolen välin paikkeilla hallissa. Sokerina pohjalla odottaa Ykköseen nousseen SalPan käyttäminen hyvänä tason mittarina huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

PäiväKelloOtteluPaikka
Su 22.1.klo 14.15TamU – TPVPirkkahalli C, Tampere
Su 5.2.klo 14.15TamU – KiffenPirkkahalli C, Tampere
La 11.2. *klo xx.xxReipas – TamUMukkulan palloiluhalli, Lahti
Su 19.2.klo 14.15TamU – Pallo-IirotPirkkahalli C, Tampere
La 25.2.klo 20.30Kiffen – TamUTalin jalkapallohalli, Helsinki
La 11.3.klo 12.45TPV – TamUKaupin Jalkapallostadion, Tampere
La 18.3.klo 18.00HJS – TamUSäästöpankki-areena, Hämeenlinna
La 25.3.klo 14.00Pallo-Iirot – TamUÄijänsuon stadion, Rauma
La 1.4.klo 14.00SalPa – TamUUrheilupuiston tekonurmi, Salo
* Päiväksi voi vaihtua su 12.2.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa