Miesten edustuksella luvassa harjoitus­otteluita Tammelan stadionilla

14/12/2023 TamU
Uutinen

Helmikuussa koittaa vihdoin se hetki, jolloin yleisö pääsee ensimmäistä kertaa Tampere Unitedin otteluun uudelle Tammelan stadionille. Näillä näkymin ensimmäisessä yleisö­­ottelussa tulee vastaan tuttu vastustaja eli Pallo-Iirot. Raumalais­joukkue pelasi viime kaudella TamUn kanssa samassa Kakkosen B-lohkossa. Lisäksi TamU kohtaa talven harjoitus­otteluissa ainakin Ykkösliigassa ensi kaudella pelaavan JäPSin, Ykköseen nousseen FC Jazzin sekä Kakkosen paikallis­vastustajat eli Ilveksen kakkosjoukkueen ja TPV:n.

Talven ohjelma

  • Harjoitukset alkavat Tammelan stadionilla heti tiistaina 2.1.
  • Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja pelaa harjoitus­ottelun lähes jokaisena viikon­loppuna.
  • Kakkosen avauskierroksen runkopäivä on lauantai 13.4.

Tryoutille on hakenut kaikkiaan yli 60 pelaajaa, jonka lisäksi olemme kontaktoineet toistakymmentä pelaajaa myös suoraan. Tammikuussa nähdään varmuudella kovaa kilpailua paikoista joukkueeseen jokaiselle pelipaikalle.

- Eemeli Peltonen
Joukkueenjohtaja

TamU pelaa ensimmäisen ottelunsa Tammelan stadionilla heti ensimmäisen harjoitusviikon päätteeksi sunnuntaina 7.1. Vierasjoukkueena ottelussa nähdään Ilveksen kakkosjoukkue, mutta harmillisesti vielä tähän otteluun ei voida ottaa yleisöä paikalle, sillä katsomoissa ovat rakennustyöt osittain vielä kesken, eikä niihin saa ottaa yleisöä ennen kuin lopulliset viranomais­­tarkastukset on tehty.

Pallo-Iirot kohdataan Tammelan stadionilla sunnuntaina 18.2. klo 14.00. Tätä ennen TamU kohtaa vieraissa talvikauden ennalta kovimmat vastustajansa eli Järvenpään Palloseuran ja FC Jazzin. Se rakkain punainen derby­vastustaja kohdataan Tammelan stadionilla sunnuntaina 25.2. klo 14.00.

Etenkin tammikuu on sitä aikaa, jona sekä uusien että vanhojen pelaajien täytyy vakuuttaa valmentajat siitä, että he ansaitsevat sopimuksen kaudelle 2024. Joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen on tyytyväinen tryouteille tulossa olevaan ryhmään.

”Viime vuonna taisin sanoa, että hakijoita oli runsaasti ja taso oli kova, mutta kyllä sekin on mennyt taas eteenpäin viime vuodesta. Lähes kaikilla treeneihin valituilla on pohjalla jo kokemusta Suomen kolmelta ylimmältä sarjatasolta”, Peltonen kertoo.

”Tryoutille on hakenut kaikkiaan yli 60 pelaajaa, jonka lisäksi olemme kontaktoineet toistakymmentä pelaajaa myös suoraan. Tammikuussa nähdään varmuudella kovaa kilpailua paikoista joukkueeseen jokaiselle pelipaikalle. Vanhan rungon lisäksi lähes 20 uutta kasvoa tulee mukaan tammikuun aikana, osa heti alkuun ja osa hieman myöhemmin, joten hommia riittää ensi vuoden alussa.”

”Tällä viikolla hieman tarkentui myös olosuhdekuviot Tammelassa, ja harjoitus­otteluiden osaltakin kalenteri alkaa olla täyteen ammuttu. Harjoitusinfot ja kalenterit alkuvuodelle päästään varmaankin jakamaan pelaajille vihdoin lähipäivinä. Pullat ovat siis kaikin puolin hyvin uunissa, ja innolla saa odottaa taas alkavaa kautta”, Peltonen myhäilee.

Kausi lähestyy nopeasti – osta kausikortti

Maaliskuun alkaessa kauden alkuun on enää puolitoista kuukautta. Silloin kohdataan jälleen Satakunnan joukkueita, sillä FC Jazz tulee vastavierailulle Tammelaan sunnuntaina 17.3. ja Pallo-Iirot isännöi TamUa Äijänsuolla lauantaina 23.3. pelattavassa ottelussa.

Viimeisessä ottelussa ennen sarjapelien alkua kohdataan Tammelan stadionilla Kuopion Elo, joka on TamUlle täysin uusi tuttavuus. Tämä ottelu pelataan sunnuntaina 7.4. ja Kakkosen avauskierros pelataan viikkoa myöhemmin.

Kaikkiaan harjoitus­kauden ottelu­ohjelmassa on tässä vaiheessa kahdeksan ottelua, mutta todennäköisesti ohjelmaan tulee vielä lisäyksiä. Ottelu­ohjelman päivityksiä voi seurata osoitteessa tampereunited.fi/ottelut.

Tammelan stadionilla pelattavien harjoitus­otteluiden yleisö­järjestelyistä kerrotaan tarkemmin tammikuun aikana. Vielä ei ole varmuutta myydäänkö talven harjoitus­otteluihin pääsylippuja.

Vapaan pääsyn harjoitus­otteluihin varmistat nopeimmin hankkimalla kausikortin jo tänään. Samalla hyödynnät vielä joulukuun loppuun asti voimassa olevat edulliset kampanja­hinnat, ja ostamalla kausikortin viimeistään 15.12. saat sen jo jouluksi kotiin. Tule ostoksille: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49