Mauno Sirén on tuorein jatko­sopimuksen solminut pelaaja

04/11/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin jatkosopimusuutisoinnit jatkuvat, kun Mauno Sirén on solminut 1+1-mallia olevan jatkosopimuksen. Sirén on jo kolmastoista pelaaja Tampere Unitedin ryhmässä kaudelle 2022. Kaikki tähän mennessä solmitut sopimukset ovat olleet jatkosopimuksia.

Mauno Sirénin, 25, aikakausi Tampere Unitedissa saa jatkoa. Kesken kauden 2020 Sinipaitaan palannut Sirén pelasi tällä kaudella yhdessätoista sarjaottelussa ollen kymmenen kertaa avauksessa. Sirénin pelipaikka löytyi kaikissa otteluissa laidalta, mutta yleensä puolustajaksi mielletty pelaaja pelasi muutaman kerran myös laitahyökkääjän tontilla, ja teki kaudella yhteensä jopa kahdeksan maalia, ja iski hattutempun Loiskeen 11–0-murskajaisissa.

Henkilökohtaisia onnistumisten sijaan Sirén hehkuttaa kuitenkin joukkueen yhteistä menestystä.

”Jatko TamUssa maistuu hyvältä. Saadaan sama meno päälle kuin viime vuonna”, Sirén intoilee jo tulevaa.

”Nostan päättyneen kauden menestyksen todella korkealle omalla urallani. Nousu Kakkoseen ja Cupin voitto oli käytännössä ensimmäiset kilpailut mitkä olen koskaan voittanut”, Sirén palaa vielä edelliskauden menestykseen.

Pyynikin digitaalit osoittavat aivan sattumalta Mauno Sirénin jatkoa kaudelle 2022.

”TamUlla hyvät mahdollisuudet jo ensi kaudella Kakkosessa”

Mauno Sirénille tuleva kausi on hänen neljäs Kakkosen tasolla, ja tilillä on myös yhdeksän ottelua Ykkösessä. Sirénin mukaan yksi oleellinen muutos tulevalla kaudella joukkueelle tulee olemaan se, että joukkueella on jälleen edessä pelejä missä joutuu eri tavalla puolustamaan, nyt kun Sinipaidat oli ajoittain niin paljon vastustajiaan edellä.

Tästä huolimatta Sirén näkee Tampere Unitedin olevan iskukykyinen nippu korkeamman sarjaportaan haasteisiin.

”Näen TamUlla hyvät mahdollisuudet jo ensi kaudella Kakkosessa. Aivan varmasti tullaan aiheuttamaan ongelmia jokaista joukkuetta vastaan. Meillä on jo nyt paljon kokeneita ja hyviä pelaajia Kakkoseen. Mielenkiinnolla odotan, ketä muita saadaan hankittua”, Sirén miettii.

Uusien pelaajien sopimusuutisia on odotettavissa pääasiassa vasta marras-joulukuun vaihteessa alkavien tryouttien aikana, mutta joitakin julkistuksia saatetaan päästä tekemään jo marraskuun aikana. Näitä sopimusuutisia odotellessa kannattaa ostaa kausikortti kaudelle 2022. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Severi Kankkunen (p)
Roope Kostiainen (h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (kk)
Eetu Räisänen (kk)
Aapo Sipponen (mv)
Mauno Sirén (p, h)
Jesse Vuori (p)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Mauno Sirénin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2