Maali­vahti Sami Majan pelaaja­sopimus purettu – hakee uutta seuraa ja peliaikaa

16/02/2020
Uutinen

Maalivahti Sami Majan pelaajasopimus Tampere Unitedin kanssa on purettu pelaajan ja seuran yhteisellä päätöksellä, ja näin Maja on vapaa hakemaan uutta seuraa. Nuoren maalivahdin peliaika jäi kaudella 2019 vähäiseksi, eikä myöskään kaudelle 2020 voitu seuran puolesta antaa takeita peliajasta. Aloite sopimuksen purkamiseen tuli nimenomaan Majalta, joka haluaa etsiä seuran, jossa saisi varmemmin peliaikaa.

TamU-uutiskuva

Sami Maja jää samalla pois Sinipaitojen harjoitusvahvuudesta, ja näin ollen harjoituksia jatketaan sopimuspelaajana mukana olevan Riku Tanilan sekä muutaman vielä näyttöjä antavan maalivahdin kanssa. Sopimusmaalivahtien joukkoon kuuluu myös Oskari Ikonen, mutta hän ei ole käytännössä koko talvena päässyt työkiireidensä takia osallistumaan harjoituksiin. TamU hakeekin vielä vahvistuksia maalivahtiosastolle.

”Majan lähdön myötä meillä ei ole ringissä toista aivan Riku Tanilan tasoista veskaria”, toteaa maalivahtivalmentaja Juha Seppälä. ”Hyvän kilpailutilanteen luomiseksi ja myös laadukkaan harjoittelun kannalta olisi tärkeä löytää vielä yksi maalivahti mukaan porukkaan.”

Sami Majan purettua pelaajasopimuksensa myös huoltaja Pasi Maja on päättänyt jäädä pois edustusjoukkueen toiminnasta. Hänen lähtönsä on yhtä lailla iso menetys edustusjoukkueelle, mutta suurempia ongelmia se ei aiheuta, sillä huoltoporukkaan jää vielä kaksikko Ville Raittila ja Petteri Koivunen.

”Tampere United jäi sydämeeni tämän reilun vuoden aikana, jonka ehdin seurassa olla. Haluan jatkossakin olla seuralle avuksi siellä missä voin. Ja varmasti näemme Pyynikillä tulevalla kaudella!” kommentoi Pasi Maja.

”Tässä vaiheessa ei voi kuin kiittää Pasi Majaa isosta panoksesta Tampere Unitedin hyväksi. Toivottavasti tiemme vielä kohtaavat muutoinkin kuin katsomossa”, toivoo seuran puheenjohtaja Antti Niemistö.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2