16.2.2020

 
 

Maali­vahti Sami Majan pelaaja­sopimus purettu ‚Äď hakee uutta seuraa ja peliaikaa

Maalivahti Sami Majan pelaajasopimus Tampere Unitedin kanssa on purettu pelaajan ja seuran yhteisellä päätöksellä, ja näin Maja on vapaa hakemaan uutta seuraa. Nuoren maalivahdin peliaika jäi kaudella 2019 vähäiseksi, eikä myöskään kaudelle 2020 voitu seuran puolesta antaa takeita peliajasta. Aloite sopimuksen purkamiseen tuli nimenomaan Majalta, joka haluaa etsiä seuran, jossa saisi varmemmin peliaikaa.

Sami Maja jää samalla pois Sinipaitojen harjoitusvahvuudesta, ja näin ollen harjoituksia jatketaan sopimuspelaajana mukana olevan Riku Tanilan sekä muutaman vielä näyttöjä antavan maalivahdin kanssa. Sopimusmaalivahtien joukkoon kuuluu myös Oskari Ikonen, mutta hän ei ole käytännössä koko talvena päässyt työkiireidensä takia osallistumaan harjoituksiin. TamU hakeekin vielä vahvistuksia maalivahtiosastolle.

”Majan l√§hd√∂n my√∂t√§ meill√§ ei ole ringiss√§ toista aivan Riku Tanilan tasoista veskaria”, toteaa maalivahtivalmentaja Juha Sepp√§l√§. ”Hyv√§n kilpailutilanteen luomiseksi ja my√∂s laadukkaan harjoittelun kannalta olisi t√§rke√§ l√∂yt√§√§ viel√§ yksi maalivahti mukaan porukkaan.”

Sami Majan purettua pelaajasopimuksensa myös huoltaja Pasi Maja on päättänyt jäädä pois edustusjoukkueen toiminnasta. Hänen lähtönsä on yhtä lailla iso menetys edustusjoukkueelle, mutta suurempia ongelmia se ei aiheuta, sillä huoltoporukkaan jää vielä kaksikko Ville Raittila ja Petteri Koivunen.

”Tampere United j√§i syd√§meeni t√§m√§n reilun vuoden aikana, jonka ehdin seurassa olla. Haluan jatkossakin olla seuralle avuksi siell√§ miss√§ voin. Ja varmasti n√§emme Pyynikill√§ tulevalla kaudella!” kommentoi Pasi Maja.

”T√§ss√§ vaiheessa ei voi kuin kiitt√§√§ Pasi Majaa isosta panoksesta Tampere Unitedin hyv√§ksi. Toivottavasti tiemme viel√§ kohtaavat muutoinkin kuin katsomossa”, toivoo seuran puheenjohtaja Antti Niemist√∂.