Maaliskuussa pelataan kolme harjoitus­ottelua

06/02/2018
Uutinen

Tampere United pelaa myös maaliskuussa kolme harjoitusottelua. Näillä jokaisella on eri pelipaikka, sillä HJS kohdataan Kaupin lämmitettävällä tekonurmella, FC KTP vierailee viime vuoden tapaan Pirkkahallissa ja Grankulla IFK kohdataan vieraissa Kauniaisiin täksi talveksi pystytetyssä kuplahallissa.

TamU-uutiskuva

HJS on Kakkosen nousijajoukkue, joka on Tampere Unitedille tuttu myös aiemmilta vuosilta, joskin kaudella 2015 Nelosen otteluissa joukkueet pelasivat TamU-K:n ja Parolan Visan alaisuudessa. Hämeenlinnasta kantautuneiden tietojen mukaan edustusjoukkue kaipaisi vielä muutamia kokeneita vahvistuksia, mutta joka tapauksessa vastaan asettuu Hämeenlinnan ykkösjoukkue, jonka missiona on juurruttaa jalkapallokulttuuria jälleen myös Hämeenlinnaan.

FC KTP on tullut Tampere Unitedille tutuksi myös tänä talvena, sillä Sinipaidat kävivät tammikuussa pelaamassa tiukan 0–0-tasapelin Arto Tolsa Areenalla. Tällä kertaa pelataan sisällä Pirkkahallissa, ja nähtäväksi jää aukeavatko samalla maalihana samaan tapaan kuin viime talven yllättävässä 5–0-voitossa.

Kolmikosta täysin uusi tuttavuus on Grankulla IFK, joka jäi viime kaudella Ykkösen toiseksi viimeiseksi ja putosi näin ollen Kakkoseen. Tänä talvena GrIFK pelaa luonnnollisesti viime kautisen sarjansa perusteella Suomen Cupin lohkovaiheessa, joten vastaan saadaan kovia otteluita pelannut joukkue.

Katso kaikkien tulevien harjoitusotteluiden tiedot taulukosta:

PäiväKelloOtteluPaikka
la 10.2.klo 15.00SalPa – TamUSalon tekonurmi, Salo
su 18.2.klo 18.15TamU – FC HakaPirkkahalli C, Tampere
su 11.3.klo 16.30TamU – HJSKauppi 2, Tampere
su 25.3.klo 18.15TamU – FC KTPPirkkahalli C, Tampere
ke 28.3.klo 20.00GrIFK – TamUVolkswagen Halli, Kauniainen

Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy. Pirkkahallissa pelattavissa otteluissa on myynnissä Tampere Unitedin kausikortteja ja fanituotteita.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa